Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Blondínka (25) varuje: Takmer zomrela po tom, ako mala na rande osem hodín oblečené úzke šortky!

(Zdroj: TikTok/imtoooldtobeonthis)

RALEIGH - Mladá žena zo Severnej Karolíny v USA prehovorila o tom, ako takmer zomrela, pretože mala na sebe osem hodín oblečené úzke riflové šortky. V dôsledku toho sa totiž u nej vyvinula vážna infekcia, ktorá sa skončila otravou krvi.

Dvadsaťpäťročná Sam zverejnila na TikToku svoju skúsenosť spred troch rokov, ktorá ju takmer zabila. Jeden večer bola na rande so svojím priateľom, ktoré trvalo osem hodín. Obliekla si naň vysoko vykrojené džínsové šortky, v ktorých sa síce necítila príliš pohodlne, ale keďže chcela vyzerať sexi, ignorovala to. Na druhý deň sa však cítila veľmi zle a všimla si, že v mieste na zadku, kde sa krátke nohavice odierali o kožu, sa jej vytvorila hrčka. Zašla preto k lekárovi, ktorý jej na kožnú infekciu predpísal antibiotiká. 

@imtoooldtobeonthis

Reply to @alyssakathryn1 ##greenscreen THE SHORTS. Pls don’t judge me for how I dressed in 2017 hahahah

♬ original sound - on here bc corona

Situácia sa ale vôbec nezlepšila, práve naopak. Krátko nato dostala Američanka septický šok, pretože ako sa neskôr zistilo, trpela bakteriálnou celulitídou - vážnou infekciou kože a tkanív pod ňou. Skončila v nemocnici a hrozilo, že bude musieť podstúpiť operáciu na odstránenie tkanív, kde sa infekcia rozšírila. 

Expert radí: Ak zbadáte na koži tento SYMPTÓM, okamžite choďte k lekárovi

Sam teraz varuje ostatných, aby nepodceňovali oblečenie, ktoré nosia, pretože im môže vážne uškodiť. "Na jednom z prvých rande s mojím priateľom som mala na sebe šortky a tangá. Skončila som s poriadnymi bolesťami na ri*i a na JIS-ke, pretože mi diagnostikovali celulitídu a sepsu. Hrozilo, že mi odrežú časť zadku, musela som ho lekárom ukazovať každý deň," opísala svoje trápenie. Nakoniec sa jej podarilo vyzdravieť aj bez chirurgického zákroku, no traumu, ktorú zažila, podľa vlastných slov ešte úplne neprekonala. 

Viac o téme: CelulitídaRandeInfekciaŠortkySepsa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu