Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO Novomanželia nachytali svadobného hosťa pri... Neskutočné, budete si klepať na čelo!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Predstavte si, že ako hosť na svadbe musíte zaplatiť za kus svadobnej torty. To nie je vtip, túto bizarnosť zažil jeden z hostí, ktorý zaplatil za jeden kus torty, no vzal si dva. Novomanželia na to prišli vďaka kamerovému záznamu a teraz od neho chcú, aby to doplatil.

Muž z Veľkej Británie sa na Reddite podelil so skúsenosťou, ktorá ho šokovala. Len niekoľko dní po svadbe mu nevesta poslala správu, v ktorej od neho pýtala peniaze za kúsok torty. Písalo sa v nej, že novomanželia si prezerali kamerové zábery zo svojho veľkého dňa a všimli si, že hosť sa vrátil po druhý kúsok torty. Ešte bizarnejšie však bolo to, že si všetci hostia museli zaplatiť za ten svoj. A keďže tento hosť zaplatil za jeden kus, ale zjedol dva, bol mu dodatočne účtovaný príplatok. 

VIDEO Dvojnásobný trapas svokry na svadbe: Keď videl ženích, čoho sa dopustila, šlo ho poraziť

"Ahoj, práve sme sa pozreli na kamerový záznam a zistili sme, že si mal dva kusy svadobnej torty. Ohlásili sme, že každý hosť musí zaplatiť za kus a všimli sme si, že si zaplatil iba za jeden. Môžeš nám, prosím, čo najskôr zaslať 3,66 libry (4,30 eura)?" znie celá správa, ku ktorej nevesta pripojila aj usvedčujúce video. 

V príspevku na Reddite neznámy svadobčan neskrýval svoju rozhorčenosť. Keď sa dozvedel o platení za svadobnú tortu, domnieval sa, že ide o žart. Potom si ale všimol ľudí, ktorí stáli v rade na zákusok, no museli sa vrátiť k svojmu stolu, pretože si tam zabudli peniaze. 

FOTO Novomanželia nachytali svadobného
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Užívatelia boli z tejto bizarnosti zdesení. "Rád trávim prvé vzácne dni ako mladomanžel skúmaním kamerového záznamu, aby som zistil, koho zo svojich blízkych môžem ošklbať o 3,66 libry," okomentoval konanie lakomých novomanželov jeden z nich. Ďalší užívateľ naznačil, že v skutočnosti to bola nevesta a ženích, kto hosťovi dlží peniaze. "Zaplatil som X za váš dar, X za benzín, aby som sa mohol dostať tam a späť, X za oblečenie, ktoré som si obliekol na vašu svadbu a ušla mi príležitosť odpracovať si ďalšiu smenu, aby som sa mohol zúčastniť svadby. Odpočítaním nákladov za kus torty mi dlžíte XXX. Prosím, vráťte peniaze ihneď, aby ste sa vyhli neskorším poplatkom," napísal trefne. 

Viac o téme: SvadbaManželia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu