Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Dvojnásobný trapas svokry na svadbe: Keď videl ženích, čoho sa dopustila, šlo ho poraziť

(Zdroj: Reddit/Jessica826)

LONDÝN - Nemenovaná mladomanželka zdokumentovala na Reddite dvojnásobné faux paux, o ktoré sa na jej svadbe postarala svokra. Správanie ženy pobehujúcej v dlhej krémovej róbe po koberci, po ktorom práve kráčal k sobášnemu obradu ženích so svojím sprievodom, pobúrilo aj užívateľov sociálnej siete.

Slávnostný obrad nevhodným spôsobom narušila nevlastná svokra nevesty, ktorá potrebovala prejsť uličkou vedúcou k sobášiacemu presne v okamihu, keď sa po nej presúvali ženích a svedkovia. Nástup hlavných aktérov jedinečnej udalosti tak pôsobí prinajmenšom rozpačito. "Svokrova priateľka zničila náš obrad tým, že kráčala oproti môjmu manželovi uličkou a celý víkend nás aj ignorovala," napísala pod svoj príspevok na Reddite nahnevaná nevesta.

Video zachytáva aj rozčarovaný pohľad ženícha, ktorý sa však, našťastie, ovládol a snažil sa vrátiť danému okamihu patričnú dôstojnosť, hoci vidno, ako nad správaním otcovej priateľky prevracia oči. "Urobila si hanbu. Nenechajte si tým pokaziť spomienku na vašu svadbu, ona chcela iba na seba upozorniť. Takíto narcistickí ľudia chcú byť v strede záujmu, a to za každú cenu," utešovala autorku príspevku jedna užívateľka. Niektorým sa zároveň nepozdávala ani farba ženinej róby, pretože má odtieň, ktorý by mala mať na sebe iba nevesta. 

Viac o téme: SvadbaTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu