Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Žena sa pozrela do rozkroku a zostala zhrozená: Neuveríte, čo si tam našla

(Zdroj: TikTok/tkazig)

NEW YORK - Žena sa podelila o šok, ktorý zažila, keď sa pozrela do rozkroku svojich džínsov. Našla tam spoločníka, o ktorom absolútne netušila - netopiera. Svoj zážitok detailnejšie opísala v jednom z videí na TikToku, ktoré uchvátilo obrovské množstvo ľudí. Presvedčte sa na vlastné oči.

TikTokerka známa ako tkazig sa objavila na záberoch a vyzerala dosť ohromene, keď sa rétoricky spýtala: "Ako sa mi toto mohlo stať?" Užívateľ ju začne chápať až v momente, keď žena nakloní fotoaparát k svojmu rozkroku. Z neho dole hlavou totiž visí malý netopier. 

@tkazig repost due to popular demand #lifeisgooddance #funny #fypシ ♬ Its frickin bats - OG memes

Mnohých zaujímalo, čo sa s netopierom stalo po tom, ako ho žena odstránila preč. Na zarmútenie viacerých uviedla, že to neprežil. "Zhrnutie: môj manžel ho chytil a netopier zomrel na zranenie od mačky, mal negatívny test na besnotu. R.I.P. Vlad," dodala. 

Žena šla ráno do práce, toto vidieť nechcela! VIDEO odporného výjavu, ktorý sa dial na verande

Od zdieľania jej neobvyklého stretnutia s mini cicavcom zaznamenalo video už viac ako štyri milióny zhliadnutí spolu s tisíckami komentárov od ľudí, ktorí si z incidentu robili žarty, a ostatných, ktorí chceli pochopiť surrealistickú situáciu. "Priletelo to tam alebo to tam uniklo?" zaujímal sa jeden z komentujúcich. "Jediné, čo viem, je, že som urobila krok a počula piskot, sklopila zrak a...," vysvetlila žena. Niekto iný sa zas čudoval, ako môžu ľudia zostať takí pokojní, aby vytiahli telefón a nakrútili takéto veci. 

Viac o téme: NetopierRozkrok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu