Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Danko otvoril rodinný album a našiel v ňom toto: FOTO ako mladé ucho pred ministerstvom!

Danko našiel spomienku z roku 1998. Zobraziť galériu (2)
Danko našiel spomienku z roku 1998. (Zdroj: Facebook/Andrej Danko)

BRATISLAVA - Na minulosť mnohí radi aj neradi spomínajú. Pomerne zmiešané pocity z konkrétnej spomienky má aj predseda mimoparlamentnej SNS Andrej Danko, ktorý na sociálnej sieti ukázal archívnu fotku samého seba, keď bol ešte mladý vojak. Túto fotku mu ukázala jeho mama, ktorá sa ponorila do spomienok v rodinnom albume. Priznal, že aj keď sa na vojne veľa naučil, bola to pre viacerých ťažká skúsenosť.

Danko cez víkend zverejnil archívnu fotku, ktorá sa datuje až do roku 1998, kedy mal Danko len 24 rokov. "Dala mi ju včera mama, vraj si ju odložila na pamiatku. Vtedy ťažko, ako každá matka, znášala, že som išiel na vojnu. Byť rok mimo domova, a to nie vo veľmi ľahkých podmienkach, bolo veľkou životnou skúsenosťou," priznáva Danko, ktorý si vojenčinu vyskúšal na Sliači, v Bratislave či v Novom Meste nad Váhom. Následne ukázal záber, kde doslova ako mladé ucho stojí pred rezortom obrany ešte z obdobia na prelome vlád Vladimíra Mečiara a Mikuláša Dzurindu.

Danko otvoril rodinný album
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Andrej Danko)

Všetko zlé je na niečo dobré, tvrdí Danko o vojenčine

Ten spomína aj na časy, ako vnímala jeho odchod na vojenčinu rodina. "To si už vôbec neviem predstaviť pocity našich otcov, ktorí slúžili dva roky. Kto to nezažil, nikdy nepochopí. Vždy v živote platí, že vsetko zlé, je na niečo dobré. Naučil som sa tam najmä disciplíne a rešpektu. Človek na vojne pochopil, akí dôležití sú priatelia a rodina," skončil Danko.

Archívne video

Danko sa obul do Kollára: Musel sa zblázniť! (Zdroj: Facebook/Andrej Danko - predseda SNS)

Viac o téme: 1998SNSAndrej DankoArchívna foto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu