Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Obrovská tragédia: Hnojovka zabila naraz troch bratov (†31, 35, 37)!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ST HENRY - Na rodinnej farme v americkom štáte Ohio došlo k obrovskej tragédii. Pri manipulácii s čerpadlom uviazli v nádrži na hnojovku traja súrodenci, ktorým už nedokázali pomôcť ani privolané záchranné zložky.

Bratia Wuebkerovci - Gary (†37), Brad (†35) a Todd (†31) zomreli po tom, ako spadli do jamy s hnojovkou, keďo opravovali čerpadlo. Podľa veliteľa miestnych hasičov Matt Lefelda sa muži nedokázali dostať z nádrže von a nadýchali sa nebezpečných výparov. Súrodenci pracovali spolu so svojím otcom na farme GBT Wuebker. 

Rodine vyjadrilo sústrasť niekoľko miestnych farmárov a Asociácia Ohio Holstein. "Naše srdcia sú s rodinou Wuebkerovcov. Bratia prišli o život pri práci na rodinnej farme, ktorú milovali. Brad a Gary boli členmi nášho tímu a mali pracovnú morálku ako nikto iný," uviedla na sociálnej sieti farma Mercer Landmark. 

Nádrže na hnojovku sa bežne používajú vo veľkých chovoch hospodárskych zvierat a slúžia na skladovanie výkalov, ktorými sa neskôr hnoja polia. Výpary môžu produkovať nebezpečné plyny vrátane sírovodíka, metánu, oxidu uhoľnatého a amoniaku. Niektoré z týchto plynov môžu spôsobovať bolesť hlavy, závraty či dýchavičnosť. Niekedy sa tieto problémy končia úmrtím.  

Viac o téme: OtravaFarmaHnoj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu