Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Dvojica krások ukrýva tajomstvo: Po jeho odhalení ostali ľudia v šoku

(Zdroj: TikTok/cynthiaslam)

NASHVILLE - Na TikToku je množstvo videí, ktoré nechávajú ľudí v nemom úžase. Perfektným príkladom sú tieto zábery, ktoré zmiatli tisíce užívateľov. Mnohí sa domnievajú, že sú na nich zachytené dve mladé kamarátky. V skutočnosti však ide o matku s dcérou.

VIDEO Mníška totálne odrovnala ľudí: Keď odhalila, koľko má rokov, nikto nechcel veriť

Na TikToku sa objavilo video od užívateľky menom Cynthia Slamová, v ktorom prezradia, že veľa ľudí považuje ju a jej dcéru za sestry. Niet divu, Cynthia, ktorá pracuje ako zdravotná sestra, vyzerá skutočne mlado. "Každý si myslí, že sme najlepšie kamarátky, ale..." uviedla s tým, že sú príbuzné. 

@cynthiaslam

We have so much fun with these throw backs 🎞 @azzy.m.l #momanddaughter #momlife #momsover30 #kissmemore #bestfriendscheck #bff #dojacat #besties

♬ SZAS VERSE KISS ME MORE - SZA FANPAGE

Dvojica, ktorá žije v americkom Nashville, sa vo videu objíma. Následne sa objaví záber Cynthiinej dcéry, keď bola ešte batoľa. V ďalších videách matka vysvetlila, že svoju dcéru porodila ešte ako tínedžerka a vychováva ju sama. Tiež prezradila, že má tridsať rokov a jej dcéra šestnásť rokov.

@cynthiaslam

And she looks better in them too @azzy.m.l ##goaheadtho ##danger ##mystikal ##funny ##reallife ##gilmoregirls ##momanddaughter ##momsover30

♬ Danger (Been So Long) (feat. Nivea) - Mystikal

Príspevok si pozreli už milióny ľudí. Mnohí z nich priznali, že si mysleli, že dvojica odhalí niečo úplne iné. "Myslel som, že to bude znamenať, že spolu chodíte. Ach môj bože, vyzeráš tak mlado," napísal jeden užívateľ. "Som šokovaný, ale sú to nádherné gény," skonštatoval ďalší. 

Viac o téme: Elixír mladosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu