Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

VIDEO Mníška totálne odrovnala ľudí: Keď odhalila, koľko má rokov, nikto nechcel veriť

(Zdroj: TikTok/nunsenseforthepeople)

NEW JERSEY - Americká mníška sa stala na TikToku populárnou po zdieľaní svojej rutiny ohľadom starostlivosti o pleť. Jej fanúšikovia tvrdia, že vyzerá o dve desaťročia mladšie a sú presvedčení, že tajomstvo spočíva vo vyhýbaní sa mužom. Služobníčka božia sa však v skutočnosti riadi týmito jednoduchými trikmi.

Rehoľníčka Monica z New Jersey má 55 rokov, no pri pohľade na ňu jej to verí len málokto.  Užívatelia ju bombardujú otázkami, ako to robí, tak sa konečne rozhodla prezradiť svoj recept na mladosť. Odpoveď bola prekvapivo jednoduchá; tajomstvo spočíva vo vyhýbaní sa priamemu slnečnému žiareniu, pretože Američanke spôsobuje migrény, a umývaní pokožky jemným mydlom. 

Kráska (24) ohuruje VIDEOM: Keď uvidíte, ako vyzerá jej mama, len ťažko uveríte

Monica je mníškou od roku 2012, predtým pôsobila ako editorka fotografií. Na TikToku má 48 000 sledovateľov, s ktorými sa delí o dôverné informácie o tom, aký je život v kláštore. Vo svojom najnovšom príspevku vysvetľuje, že v skutočnosti nemá rutinu v starostlivosti o pleť, ale pripúšťa, že má pravdepodobne o pár vrások menej ako niekto iný v jej veku. Vysvetlila, že nepoužíva kozmetické výrobky, no denne si umýva tvár detským prípravkom Aveeno s ovsenými vločkami. Okrem toho nakrúca videá pri slabom osvetlení, čím si chráni pokožku. Taktiež odporučila používanie slnečníka počas slnečných a horúcich dní, aby si ochránila tvár. 

@nunsenseforthepeople

I thought people would be asking questions about transubstantiation and Gregorian chant, but the ladies want the nunly skincare tips. ##nunsoftiktok

♬ original sound - Claudette Powell

Kým mnohých Monica svojimi tipmi potešila, ďalší tvrdia, že za jej mladistvým vzhľadom stojí aj niečo iné. "Je to preto, lebo neustále nerieši mužov," napísala jedna komentujúca. Rádová sestra túto možnosť nevylučuje. "Nebudem klamať. Myslím si, že absencia stresového vzťahu pomáha," skonštatovala. Zároveň dodala, že bola ohromená neuveriteľnou odozvou na svoje video. "Ľudia boli veľmi milí. Tí, ktorí hovoria, že vyzerám na tridsať, a veselé komentáre, ktoré tvrdia, že je to preto, lebo nemám človeka, ktorý by ma stresoval, ma vedia naozaj rozosmiať."

Viac o téme: MníškaElixír mladosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu