Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Rozruch na dedine: Narodilo sa zmutované kozliatko, videli ste už niečo také?!

(Zdroj: Youtube/Ananova News)

KALKATA - V Indii sa minulý mesiac narodilo kozie mláďa s ôsmimi nohami. Fotografie zvieraťa sa rýchlo dostali na sociálne siete, kde si ich všimlo obrovské množstvo ľudí. Podľa majiteľky však malé kozľa pár minút po narodení umrelo. Podobných prípadov sa v Indii vyskytuje viac.

V severoindickom štáte Západné Bengálsko sa narodilo kozie mláďa s dvojnásobným počtom nôh. V príbytku v tom čase žilo ešte niekoľko kráv a kôz, ktoré chovala Saraswati Mondolová. Koza porodila dve mláďatá, z ktorých jedno bolo normálne. Nezvyčajne vyzerajúce mláďa zomrelo krátko po svojom príchode na svet. 

Správa o narodení bizarnej kozičky sa rýchlo rozšírila po dedine a do domu sa hrnuli miestni obyvatelia, aby sa presvedčili na vlastné oči. "Je to vôbec prvýkrát, čo som niečo podobné videla. Asi päť minút po narodení však kozliatko zomrelo. Samica i druhé mláďa sú v poriadku," uviedla Mondolová. 

Toto nie je prvýkrát, čo sa zvieratá v Indii narodili s neobvyklými fyzickými vlastnosťami. V apríli v štáte Gujarat prišla na svet koza s ľudskou tvárou. Zábery zmutovaného tvora v tom čase zaplavili sociálne siete. Koza mala štyri nohy a dve uši, ale ostatné časti tela sa podobali tým ľudským. Zviera malo čelo, oči, ústa a časti brady, ktoré vyzerali veľmi podobne ako u ľudí. Desať minút po narodení zomrelo. 

V septembri 2017 sa zas v meste Chennai narodila zmutovaná koza s mohutnými očami a našpúlenými perami. Podľa miestnych správ trpela smrteľnou deformitou nazývanou cyklopia, spôsobenou zlyhaním vývoja predného mozgu a oblasti nosa.

Viac o téme: KozaMutantIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu