Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dievčina zistila z FOTO jedla, ktoré uvaril jej priateľ, že ju podvádza: Vidíte ten dôkaz nevery?

(Zdroj: TikTok/kayla_paeth)

CHICAGO - Na sociálnych sieťach sa neustále objavujú videá či fotografie, na základe ktorých ľudia odhalili neveru svojej polovičky. Najnovšie sa to jednej žene z amerického Chicaga podarilo len pri pohľade na odraz v sporáku. Jej príspevok získal od uverejnenia množstvo pozornosti.

Keď s niekým chodíte, pravdepodobne sa veľmi radi zdôverujete svojej polovičke s tým, čo práve robíte. Výnimkou nebol ani tento chlapík, ktorý svojej priateľke Kayle Paetovej odfotil sporák s večerou, ktorú si navaril. Chcel jej ukázať dva hrnce - jeden s mletým mäsom a druhý so špagetami. Kayla však na zábere videla oveľa viac. So svojím odhalením sa podelila na TikToku. 

@kayla_paeth

Gots to do better my guy lmao #fyp

♬ what the fuck was that - hatecrimer666

Nad varnou doskou si totiž všimla odraz, ktorý určite nepatril jej priateľovi. Keď záber priblížila, zbadala ženu s bielymi akrylovými nechtami, ako drží telefón. Tiež si všimla, že mala hodinky z ružového zlata značky Apple, náramky a prsteň. 

Chlapík poslal priateľke FOTO zo sledovania olympiády: Keď zbadala ten detail, nasledoval rozchod

Inými slovami, určite to nebol Paethovej priateľ. Opýtala sa ho preto, pre koho jedlo varil. Mladík odpovedal, že pre ňu. Niet však pochýb o tom, že Kayla sa jedla ani nedotkla a so svojím priateľom sa pravdepodobne rozišla.

Viac o téme: Nevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu