Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Chlapík poslal priateľke FOTO zo sledovania olympiády: Keď zbadala ten detail, nasledoval rozchod

(Zdroj: TikTok/callhermeganmarie)

NEW YORK - Táto žena odhalila geniálny spôsob, akým pristihla svojho priateľa pri nevere. Keď jej poslal na prvý pohľad nevinnú fotografiu zo sledovania olympiády, pravdepodobne netušil, že sa prezradí. Mnohí ocenili detektívnu prácu dotyčnej a zároveň nechápu, prečo jej priateľ poslal takú fotografiu.

Andrea zistila, že ju manžel podvádza so susedkou, ktorá otehotnela: Jej POMSTA stála za to

Megan-Marie zdieľala na TikToku video s fotografiou, na ktorej je zachytená konverzácia s jej priateľom. Spýtala sa ho, čo robí. "Pozerám olympiádu s chlapcami, uvidíme sa zajtra," odpísal. Nerátal ale s tým, že dievčina si na zábere všimla niečo podozrivé - ženské, hladko oholené nohy v odraze v ľavom hornom rohu bielej komody. Okrem toho bolo na zábere vidno aj niekoľko kníh s módnou tematikou. To ju viedlo k presvedčeniu, že jej priateľ sa nachádza u milenky.

@callhermeganmarie

Reply to @maddyalta1 short but sweet.

♬ original sound - Megan-Marie

Video má doteraz státisíce zhliadnutí a tisíce komentárov od užívateľov, ktorí chválili detektívnu prácu blondínky. "Prečo posielajú fotky, ktorými obvinia samých seba?" spýtal sa jeden z komentujúcich. Megan-Marie neskôr prezradila, že s priateľom sa rozišla. 

Viac o téme: RozchodNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu