Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Turista chcel na dovolenke prekročiť močiar: Spravil krok a...neuveríte, čo nasledovalo

(Zdroj: TikTok/the3dumbbells)

MALDIVY - Na internete sa objavilo video, ktoré pobavilo obrovské množstvo užívateľov. Zachytáva muža snažiaceho sa prejsť cez močiar bez toho, aby si namočil krémové nohavice. Namiesto toho však skončí až po uši vo vode plnej blata. V pozadí je počuť záchvat smiechu jeho manželky.

Päťdesiatročný rodák z anglického Somersetu Martin Lewis sa pokúšal prejsť močiar, keď bol nedávno na dovolenke na Maldivách. Jeho žena Rachael ho nakrúca pri tom, ako pomaly kráča po blate, než si vyzuje topánky, pretože si uvedomuje, že sa mu nohy zabárajú stále viac do rozmočenej pôdy. "Neviem, ako sa k tomu dostanem, pozri sa, ako sa mi špinia nohavice," hovorí Brit. 

Následne ľavou nohou prejde do kalnej vody a v sekunde zmizne v hlbinách močiara. Celé jeho telo sa na niekoľko sekúnd úplne ponorilo o vody. Lewis totiž nečakal, že bude až taký hlboký. O moment neskôr sa nešťastný dovolenkár vynoril na hladine, no od hlavy až po päty bol celý pokrytý blatom. Jeho manželka sa v pozadí hystericky smeje. 

@the3dumbbells

Follow me she said, I know a muddy shortcut ##muddy ##muddypuddles ##shortcut ##Fuvahmulah ##fuvumullah

♬ original sound - The 3 Dumbbells

"Momentálne sme na Maldivách a Rachael navrhla prejsť skratkou cez ostrov, aby sme sa dostali na druhú stranu. Budem úprimný, vedel som, že sa mi namočia nohy a možno aj spodná časť nohavíc. Myslel som si, že by z toho mohlo vzniknúť zábavné video, takže moja žena pokračovala v nakrúcaní," prezradil Martin. "Bol to úplný šok, keď som zmizol v diere, ktorá mohla byť tak tri metre hlboká. Bol som dosť šokovaný, ale nebol som vystrašený po tom, čo som tu strávil týždeň potápaním sa s 4,5-metrovými žralokmi tigrími," dodal. 

Video sa odvtedy stalo skutočne populárne, doteraz má už viac ako tridsať miliónov zhliadnutí a desaťtisíce komentárov. "Človek išiel do stredu zeme a vrátil sa. Pre nás odišiel na pár sekúnd preč, ale pre neho to bolo pár rokov," píše sa v jednom z komentárov.

Viac o téme: DovolenkaTrapasMaldivy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu