Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Blondínka zažila v posilňovni epický trapas: Ale taký záver nečakala!

(Zdroj: TikTok/fitby.ash)

MIAMI - Fitnes influencerka, ktorá si bola nedávno zacvičiť v posilňovni, tam zažila poriadny trapas. No vďaka nemu ju, paradoxne, pozval na rande chlapík, ktorý sa jej páčil. Jej video doteraz zaznamenalo už viac ako sedem miliónov zhliadnutí.

Dvadsaťdvaročná Ashley si nedávno užívala dovolenku, počas ktorej si neodpustila návštevu posilňovne. Počas robenia drepov so závažím však zažila nepríjemný moment. Z platformy, na ktorej stála, sa totiž zošmykla a skončila na chrbte a závažie dopadlo tesne za ňou. V tej chvíli práve popri nej prechádzal neznámy mladík, ktorý jej okamžite pomohol späť na nohy. "Cítim sa neskutočne trápne z toho, čo sa práve stalo," okomentovalo svoje video. 

@fitby.ash

I’m on vacation btw HAHAHAHHA

♬ original sound - Ashley

Fanúšikov blondínky zaujímalo, či muža pozná a či je jej priateľ. Neskôr zverejnila ďalšie videá, ktoré hovoria za všetko. Je na nich zachytená na rande s týmto chlapíkom. Raz sa spolu vezú v jeho aute, inokedy zas spolu cvičia či randia v reštaurácii na večeri. Zdá sa teda, že tých pár sekúnd trapasu stálo za to. 

@fitby.ash

Reply to @silly...sarah last update for now 🤍

♬ original sound - Ashley
Viac o téme: PosilňovňaTrapasFitneska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu