Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO Matka (24) si robila selfie v nových bikinách: Dcéra totálne zosmiešnila jej prsia, pozrite prečo

(Zdroj: TikTok/prxttyface_jass)

LOS ANGELES - Matka pokúšajúca sa odfotiť vo vrchnom diele bikín, ktorý si naschvál obliekla obrátene, sa podelila o vtipný okamih. Postarala sa oň jej dcéra, ktorá sa snažila zistiť, prečo plavky nezakrývajú celé prsia. Začala do nich preto štuchať prstom. Množstvo ľudí priznalo, že dievčatko je na svoj vek skutočne múdre.

Dvadsaťštyriročná žena zdieľala na TikToku video zo svojej kúpeľne, na ktorom je zachytená v modro-bielom vrchnom diele bikín a džínsových šortkách. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby bikiny nenosila doslova hore nohami. Odhalila tak veľkú časť svojich pŕs. To ale nešlo do hlavy jej dcérke, ktorá sa snažila zistiť, prečo mamine prsia vytŕčajú spod bikín. Dokonca do odhalených častí párkrát štuchla prstom.

@prxttyface_jass

I have one of the funniest toddlers I stg my daughter is too funny when she checks me ##fypage ##foryoupage ##toddlers

♬ original sound - OnHis Lips

Žena sa zasmiala a dcére povedala, aby prestala. No dievčatko pokračovalo v divokom výsluchu ohľadom matkinho dekoltu. "Čo je to?" spýtala sa a neprestajne sa rukami dotýkala pŕs. Nakoniec sa vzdala a mame na holé brucho hodila malinu. "Mám jedno z najvtipnejších detí, moja dcéra, prisahám, je neskutočne zábavná, keď ma kontroluje," okomentovala video žena. 

FOTO Žena šokovala ľudí na pláži: Na prvý pohľad si nič nevšimli, no pozrite na jej plavky

Veľa ľudí v komentároch pochválilo múdrosť malého dievčatka. "Milujúce deti, sú brutálne čestné," skonštatoval jeden užívateľ. Ďalší uviedli, že video bolo to najzábavnejšie, aké v poslednom čase videli. Pobavil ich najmä "malinový útok" na konci. Trend bikín "hore nohami" sa vrátil medzi ženy, tri roky po tom, čo ho na Instagrame v roku 2018 prvýkrát preslávila talianska modelka Valentina Fradegrada. Spočíva v uviazaní šnúrok, ktoré sa obvykle uväzujú okolo krku, v oblasti chrbta, čím sa trojuholníky určené na oblasť pŕs od seba ešte viac vzdialia a odhalí sa tak väčšia časť pŕs.

Viac o téme: PlavkyBikiny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu