Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pošlite svoj životopis a leťte do sveta!

BRATISLAVA - Najnavštevovanejší slovenský internetový portál Zoznam.sk spúšťa ďalší zo svojich projektov – pracovný portál Kariera.sk. Kariéra užívateľom ponúkne kompletné služby pracovného on-line portálu a zároveň sa užívatelia Zoznamu môžu zapojiť do súťaže a vyhrať štúdijný pobyt na Malte.

Nová Kariera.sk bude poskytovať štandardné služby pracovného on-line portálu a ponúkne užívateľom jednoduchý a prehľadný prístup k ponukám zamestnávateľov. Na portáli nájdu užívatelia zároveň všetky dôležité informácie a rady potrebné na lepšiu orientáciu na trhu práce. „Trh špecializovaných inzertných portálov sa rozrastá a je v ňom veľký potenciál, ktorý sme zatiaľ nevyužívali naplno. Aj preto sme sa rozhodli vyčleniť na tento segment viac zdrojov a uviesť na trh nový produkt, prostredníctvom ktorého môžeme ďalej budovať našu značku a pozíciu lídra internetového trhu,“ uviedol Pavol Balaj, konateľ spoločnosti.

Pracovný portál www.kariera.sk bude mať svoju premiéru aj počas Národných Dní Kariéry v bratislavskej Inchebe (6.3.-7.3.2008). Užívatelia tak majú zároveň možnosť zapojiť sa do súťaže - „Spracujte čo najkreatívnejšie vlastný životopis a vyhrajte fantastické ceny“. V hre bude nielen štúdijný pobyt na Malte, vrátane dopravy a ubytovania, ale aj celoročný jazykový kurz angličtiny podľa vlastného výberu a spiatočné letenky pre 2 osoby do vybraných destinácií.

Pre klientov Kariera.sk ponúka kompletné spravovanie pracovných ponúk, registráciu a úpravu údajov o firme, možnosť samostatného pridávania a úpravy pracovných ponúk, ale aj prístup k profilom a kontaktným údajom jednotlivých uchádzačov. Klienti môžu taktiež využiť image-ovú komunikáciu formou zvýhodnených foriem inzercie na www.kariera.sk, aj v rámci portálu Zoznam.sk.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu