Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Šéfkuchárka prezradila TRIK na dokonalé krájanie cibule: Väčšina to robila celý život zle!

(Zdroj: TikTok/poppycooks)

LONDÝN - Britská šéfkuchárka odhalila neuveriteľne jednoduchú metódu krájania cibule. Veľa ľudí priznalo, že celý život krájali cibuľu úplne nesprávne. Celý trik spočíva v detaile, ktorí si ľudia bežne neuvedomujú. Toto video má na TikToku už takmer päť miliónov zhliadnutí.

Poppy O'Tooleová, ktorá je viac známa ako PoppyCooks, zdieľala video na svojom účte s komentárom, že vám zmení život. "Toto je jedna z prvých techník, ktorú sa naučíte, keď sa stanete kuchárom," hovorí v ňomu. Svojim fanúšikom tak prezradila, ako správne krájať cibuľu. Najskôr si máte odrezať vrch cibule a kožu odlúpnuť. Poppy odporúča, aby ste ju najskôr nasekali vodorovne pre zachovanie rovnejšieho rezu. Nezabudnite, že koreň musí pri krájaní zostať neporušený. Najprv krájate tri alebo štyrikrát vodorovne a následne šesťkrát zvisle. Pri rezaní smerom ku koreňu používajte kĺby na prstoch ako "chrániče". Jedine tak zabezpečíte, že jednotlivé kusy cibule budú dokonale nakrájané.

@poppycooks

Reply to @kelliepooler THIS WILL CHANGE YOUR LIFE! How to cut your onions like a pro ##onions ##knifeskills ##masterclass ##howto

Put Your Head on My Shoulder - Paul Albert Anka

Šéfkuchárka, ktorá trénovala v michelinskej reštaurácii Purnell's v anglickom Birminghame, má na TikToku 1,4 milióna sledovateľov. Dokonca pripravuje svoju vlastnú knihu. Jej "cibuľové" video zaznamenalo obrovský úspech, keď bolo pozreté už skoro päť miliónov krát. 

VIDEO Mladík zverejnil geniálny TRIK na vyčistenie starých plechov: Stojí za to ho vyskúšať!

Mnohí z užívateľov priznali, že cibuľu celý život krájali zle. "Vždy som odstraňoval koreň ako prvý, ale dáva veľký zmysel odstraňovať ho až na konci," uviedol jeden. "Nemôžem sa dočkať, kedy to vyskúšam," napísala ďalšia osoba. 

Viac o téme: CibuľaTrik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu