Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Ohrdnutá žena poslala exmilencovi 10 783 esemesiek

LONDÝN – Súd zakázal 23-ročnej Britke Lee Armorovej kontaktovať jej bývalého priateľa po tom, čo mu poslala 10 783 SMS. Timothy Mortimore nerobil 65 dní nič iné iba mazal doručené správy vo svojom mobile. Každú chvíľu bol priečinok s prijatými správami preplnený výčitkami jeho expartnerky.

Každých osem minút počas dvoch mesiacov prichádzala 25-ročnému Timothymu jedna krátka textová správa. Vo všetkých šlo v podstate o to isté, Armorová sa ho snažila presvedčiť, že je otcom jej dieťaťa. Mladík sa s ňou rozišiel na začiatku tehotenstva a odmietal sa k nenarodenému potomkovi priznať. Testy DNA mu nakoniec dali za pravdu, jeho partnerka otehotnela s iným milencom.

Mladá žena nezvládla situáciu a začala muža všemožnými spôsobmi terorizovať. Pred dverami mu nechávala pozitívne tehotenské testy, vzorky moču a dokonca fľaštičku so svojou krvou, ktorá vraj pochádzala z jej zápästia, keď sa chcela podrezať.

„Myslela si, že to dieťa je jeho a on odmietal mať s ňou čokoľvek spoločné. Bola veľmi naštvaná a chcela o tom s ním hovoriť. Priznala vinu za neprimerané použitie telefónu,“ uviedol obhajca Armorovej pre britský denník Mirror.

Mladú ženu odsúdili na dva roky podmienečne a musí zaplatiť pokutu 200 libier (v prepočte takmer 9000 Sk).
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu