Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO Dievčina je v šoku, vyhnali ju z pláže kvôli bikinám: Pozrite na ich spodok a... neuveríte!

(Zdroj: TikTok/savysimsyo)

HAVAJ - Američanka Savannah Simsová sa zdôverila na sociálnej sieti so svojou nepríjemnou skúsenosťou z pláže na Havaji, kde podľa jej slov na ňu neoprávnene zaútočila cudzia žena a požiadala ju, aby odišla. Nepozdávali sa jej totiž plavky, ktoré mala na sebe.

VIDEO Fitneska (32) si kúpila sexi bikiny: Keď uvidíte spodok... v tom by ste na pláž nevyliezli!

Savannah v TikTok videu porozprávala o tom, čo nedávno zažila počas dovolenky na Havaji. Keď relaxovala na miestnej pláži, stala sa terčom útokov jednej matky, ktorá opakovane vykrikovala, že "jej bikiny nie sú v poriadku a mala by odísť". Američanka uvádza, že nechcela trápnu situáciu nijako vyhrocovať a radšej teda odišla. "Ležala som na chrbte, ona stála nado mnou a stále opakovala, že takto tam nemôžem byť. Tvrdila, že mi vidno zadok, lenže ja som ležala na chrbte, tak mi ho ani nemohla vidieť. Na pláži vraj boli jej deti a ona trvala na tom, aby som odišla preč."

@savysimsyo

Ik tourists can be a lot when you live in a ##hawaii , but keep in mind that the world isn’t yours, it’s to be shared ##sharing ##fyp ##respect ##love

♬ original sound - Savannah Sims
@savysimsyo

Seriously though, plot twist Girl needs more ##bobmarley in her life ##onelove ##hypocrite ##islandvibes ##fyp

♬ original sound - Savannah Sims

Pre dievčinu to bol vraj najhorší zážitok v jej živote. Na videu ukázala aj plavky, ktoré spustili celý incident. Najväčším paradoxom pritom bolo, že miestna obyvateľka mala oblečená tangá, čiže odhaľovala zo svojho tela viac než Simsová, ktorú kritizovala. Príspevok rozdelil užívateľov na dva tábory. Kým jedna časť si myslí, že smaragdovo zelené bikiny sú úplne v poriadku, iní sa domnievajú, že ich spodný diel je naozaj veľmi skromný a mohol by prekrývať aj viac. "Je to predsa pláž, čo tam mala prísť oblečená v župane? Mali ste tam zostať, neurobili ste nič zlé," napísala jedna osoba, zatiaľ čo druhá podotkla, že v niektorých uhloch sa mohli plavky naozaj javiť ako príliš odhaľujúce. 

@savysimsyo

Reply to @carolalers as requested ##greenbikini ##target ##insideedition @insideedition @target ##fypシ ##viral

♬ original sound - Ranim🇪🇬

Viaceré ženy na druhej strane chceli vedieť, kde Savannah kúpila také pekné plavky. Mnohí si tiež myslia, že problémom nebolo oblečenie, ale fakt, že išlo o turistku, ktorých miestni obyvatelia veľmi nemusia. Paradoxom pritom je, že podľa jednej komentujúcej dievčatá z Havaja nosia presne to isté.

Viac o téme: PlavkyBikiny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu