Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Vodič si nechal vyčistiť luxusné SUV: Keď pracovníci pozreli pod batožinový priestor, naplo ich

(Zdroj: TikTok/sandragenee)

SUSANVILLE - Istá Američanka nakrútila v útrobách luxusného SUV zábery, z ktorých sa mnohým zdvihne žalúdok. O pohľad do zákutia batožinového priestoru sa podelila vo svojom Tik Tok videu a týmto spôsobom varuje vodičov, aby boli v záujme ochrany vlastného zdravia obozretnejší pri udržiavaní čistoty áut.

Sandru Geneeovú a jej kolegov z upratovacej firmy v Kalifornii požiadal majiteľ luxusného SUV, aby odstránili čiernu pleseň, ktorá sa nachádzala pod batožinovým priestorom. Pohľad na prekypujúcu vrstvu kvitnúcej masy ženu šokoval natoľko, že všetko zdokumentovala na video. Podľa jej slov ide o najhrubšiu vrstvu plesne, akú kedy videla. Najskôr si vraj myslela, že je to iba pavučina, no keď zistila pôvod toho hnusu, vyjadrila obavy o zdravie majiteľa vozidla. "Tam dole je vždy voda a odtiaľ sa to všetko šíri," objasnila. 

@sandragenee

1 like = 1 prayer for her lungs cause she been driving in that car not knowing there was BLACK MOLD ##mold ##SkipTheRinse ##Car ##detail ##carwash

♬ original sound - Sandra Genee

Nejde však iba o neestetický, ale zároveň aj nebezpečný objav. Pleseň má totiž nepriaznivý vplyv na bronchiálnu astmu a zhoršenie jej príznaky. Taktiež spôsobuje kýchanie, kašeľ a infekcie dýchacích ciest. Dlhodobé zdržiavanie sa v blízkosti plesne môže byť príčinou aj obštrukčného ochorenia pľúc.

Viac o téme: AutoservisAutoPleseň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu