Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO chlapíka totálne zmiatlo internet: Koľko že má rokov?! Si robíte srandu...

(Zdroj: TikTok/carlpaoli)

NEW YORK - TikToker Carl Paoli, ktorý je vo svojich 39 rokoch starým otcom, ľuďom vyráža dych. Mnohí spočiatku nedokázali pochopiť, ako je to vôbec možné. Carl svojim fanúšikom neskôr ochotne vysvetlil, ako sa stal starým otcom v takom mladom veku. Jeho príbeh nepochybne dojme aj vás.

Američan zdieľal video, na ktorom zobral detskú fľašku, zatiaľ čo jeho manželka držala na rukách bábätko. Určite každý predpokladal, že je jeho, no v popisku stojí: "To najlepšie pre najlepších #grandpalife". Je tak jasné, že ide o Carlovo vnúča, čomu mnohí pri pohľade na neho nechcú veriť a pýtajú sa, koľko má vlastne rokov. "Toto mi vyrazilo dych, pretože som si myslel, že máte 25," zdôveril sa jeden z jeho sledovateľov. Paoli neskôr prezradil, že má iba 39 rokov.

@carlpaoli

Answer to @iamfabulousat50 Call me grandpa Carl ##grandpalife

♬ original sound - ourfriendsonfacebook

V odpovedi na otázku v ďalšom TikTok videu vysvetlil, ako sa stal dedkom. "Dôvod, že som dedko v takom mladom veku je ten, že sme sa s manželkou stali pestúnmi pre tínedžerku, ktorú sme si ako sedemnásťročnú adoptovali. A teraz má takmer 23 a je matkou krásneho malého chlapca, čo z nás robí starých rodičov." Následne pokračoval v rozprávaní o svojom vnukovi a o tom, ako ho baví byť starým rodičom. "Užívame si tie najkrajšie okamihy nášho života," dodal. 

FOTO chlapíka vyrážajú dych: Odpadnete, keď zistíte, koľko má rokov

Od zdieľania videa v utorok 20. apríla si ho pozrelo viac ako milión ľudí a získalo asi 255-tisíc pozitívnych reakcií. Okrem toho sa mnohí užívatelia podelili o svoje názory a ocenili Carla a jeho ženu, že si adoptovali tínedžerku. "Dospievajúci sa adoptujú zriedka, pretože každý má pocit, že sú ‚poškodení‘, aj keď to nie je pravda. Je krásna. Dieťa je krásne," poznamenala jedna osoba. 

Viac o téme: Elixír mladosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu