Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO chlapíka vyrážajú dych: Odpadnete, keď zistíte, koľko má rokov

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram/edsonsecrets)

AMSTERDAM - Niektorí ľudia dostanú do vienka intelekt, iní hudobný talent a ďalší doživotný mladistvý vzhľad. Aspoň pri pohľade na Edsona Brandona sa tak skutočne zdá. Niektorí mu tipujú dvadsať, prípadne tridsať rokov. Jeho skutočný vek vám však vyrazí dych.

Všetci chceme vyzerať mlado tak dlho, ako je to len možné. Rovnako ako holandský influencer, osobný tréner a spisovateľ Edson Brandon. Na záberoch vyzerá ako maximálne 30-ročný chlapík, no v skutočnosti má už 53 rokov. Tvrdí, že nikdy nepodstúpil plastickú operáciu. Tajomstvo jeho mladistvého vzhľadu vraj spočíva v zdravom životnom štýle. "Nevidím rozdiel medzi tým, ako sa cítim teraz v porovnaní s dobou, keď som mal 20 rokov. Mám pocit, že mám rovnako veľa energie ako predtým. Aby som bol úprimný, cítim sa dokonca lepšie než kedykoľvek predtým," skonštatoval sympatický Holanďan. 

Kedysi a teraz
Zobraziť galériu (4)
Kedysi a teraz  (Zdroj: Instagram/edsonsecrets)

Mnohých zaskočilo, keď priznal, že nedrží nijakú zvláštnu diétu a konzumuje úplne všetko. Úspech tkvie v miere, nič teda nepreháňa. Vôbec nepije sladké nápoje a neholduje ani cigaretám. Napriek tomu, že Edson posilňuje každý deň, vyhlasuje, že za jeho sviežim vzhľadom je skôr pozitivizmus.

FOTO chlapíka vyrážajú dych:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/edsonsecrets)

Samozrejme, nič nejde bez dobre vyváženej stravy. Brandon ráno najradšej začína čerstvým ovocným kokteilom, mandľovým mliekom, cereáliami a domácimi vegánskymi palacinkami. Na obed má rád grilované biele ryby alebo kuracie mäso so zeleninou a hnedou ryžou. Večer si dopraje lososa s hubami, paradajkami a hnedou ryžou alebo sladkými zemiakmi. 

FOTO chlapíka vyrážajú dych:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/edsonsecrets)

Svoju cestu za "večnou mladosťou" Edson dokumentuje na Instagrame. Okrem toho napísal knihu s názvom "Young After 40", v ktorej odhaľuje tipy, ako zostať mladý a svieži. Chce byť totiž inšpiráciou pre ostatných ľudí. "Prvým krokom k úspechu je akceptovať sám seba a mať sa rád. Potom je dobré pravidelne sa starať o svoju pokožku, zdravo sa stravovať a vždy sa na vec pozerať zo svetlejšej stránky," dodal. 

Viac o téme: Mladistvý vzhľadElixír mladostiEdson Brandon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu