Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Mladík tvrdí, že dokáže cestovať v čase: Bol som v roku 2027, mám zlé správy!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

VALENCIA - Autor videí Javier vo svojich príspevkoch tvrdí, že cestuje v čase a zábery, ktoré zverejňuje prostredníctvom mobilnej aplikácie TikTok, nakrútil v budúcnosti. Nejde o prvý prípad užívateľa, ktorý údajne prináša videá z budúnosti, hoci podobnému obsahu verí iba málokto.

Javier zverejnil svoje prvé video na TikToku 13. februára. Tvrdil o ňom, že ho nakrútil v roku 2027. Podľa údajného cestovateľa v čase ľudstvo v tomto období už nebude existovať, pretože vyhynie. Dôkazom majú byť zábery z vyľudneného španielskeho mesta Valencia, kde zívajú prázdnotou ulice, nákupné centrá aj pláž. Pravdou však zrejme je, že ich nakrútil počas pandémie, kedy v mnohých krajinách platí zákaz vychádzania, tak je pochopiteľné, že mestá sú prázdne. 

@unicosobreviviente

Acabo de despertar en un hospital y no sé qué ha podido pasar. Hoy es 13 de febrero de 2027 y estoy solo en la ciudad.

♬ Creepy, scary, horror, synth, tension - Sound Production Gin

Mladík odvtedy pravidelne zdieľa videá, ktorými si získal vyše milión fanúšikov. Spoločným znakom všetkých jeho príspevkov je absolútna absencia ľudí a fungujúce pripojenie na internet a elektrickú energiu. 

KORONAVÍRUS Hrozivá predpoveď: Profesor prezradil, ako sa zrejme bude pandémia vyvíjať v roku 2021

Nie je to po prvý raz, čo niekto vyhlasuje, že dokáže cestovať v čase. Užívateľ TikToku známy ako Messenger pravidelne zverejňuje videá, v ktorých predpovedá budúcnosť. Všetky sa však ukázali byť nepravdivé. 3. januára napríklad predpovedal, že 6. januára Kongres USA odmietne rozhodnutie volebného kolégia o prezidentských voľbách. "To povedie k tomu, že Nancy Pelosiová bude 20. januára vymenovaná za prezidentku," uviedol. Všetci ale dobre vieme, že prezidentom sa predsa len stal Joe Biden. Napriek týmto prešľapom sleduje Messengera viac ako 600 000 užívateľov, ktorí sa na ňom dobre zabávajú. 

@2029man

Be ready. ##beready ##2029man ##lenoxteam253 ##greatcollapse ##future ##viral

♬ original sound - The Messenger
Viac o téme: Cestovanie v čase
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu