Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Valentínskeho darčeka pre manžela obletelo svet: Škatuľa plná... toto by ste dostať nechceli!

(Zdroj: TikTok/gr93la)

LOS ANGELES - Užívateľka TikToku zverejnila video valentínskeho darčeka, ktorý vyrobila pre svojho manžela. Má ironický podtón, pretože ním chcela dať najavo, že vie o tom, že jej drahá polovička si rada na internete prezerá cudzie ženy.

Pred pár dňami sme oslávili Valentína a pri tej príležitosti sa mnohé páry obdarovali menšími či väčšími darčekmi. Istý Američan tiež dostal jeden od svojej ženy, nie však taký, aký by si predstavoval. Rozhodla sa totiž dať mu týmto spôsobom najavo, že nie je slepá a že si je vedomá jeho aktivity na sociálnych sieťach. 

Video zachytáva, ako Gloria vyrobila z polystyrénu škatuľu zabalenú v červenom papieri a potom do neho zapichla fotky žien, ktoré jej manžel lajkol na Instagrame. "Dnes každý zverejňuje, čím obdaroval svoju polovičku, tak vám ukážem, čo som dala svojmu manželovi ja. Dostal túto rozkošnú škatuľu plnú fotiek dievčat, ktoré tak rád lajkuje na Instagrame," hovorí. 

@gr93la

What did you gets get your man for Valentine’s Day ? ##fyp ##valentinesday ##messytiktok ##couplegoals ##crazy ##fypシ

♬ Bust Your Windows - Glee Cast

Gloriin príspevok si doteraz pozrelo už takmer 21 miliónov užívateľov. Väčšina z nich ocenilo jej nápad dať takýmto netradičným spôsobom najavo, že si uvedomuje, že zďaleka nie je jediná, na ktorú sa jej manžel rád pozrie. Jedna žena Glorii ďakovala za inšpiráciu, vraj pre svojho muža vyrobí to isté. Američanka krátko nato zverejnila aj druhé video zachytávajúce reakciu jej manžela po tom, ako dostal svoj valentínsky darček. Vyzeral byť dosť prekvapený, na nič iné sa ale nezmohol. Zrejme pochopil, čo mu tým chcela manželka povedať a v budúcnosti už bude mať oči len pre ňu. 

@gr93la

I have a sense of humor with my man! I don’t know about y’all but I thought this was the perfect gift He loved it ##gorgeousgirls ##fyp ##joke

♬ original sound - Gloria
Viac o téme: DarčekNevera Valentín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu