Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Chlapík počas tankovania odhalil jednoduchý trik: Neverí tomu, že si to nevšimol 38 rokov!

(Zdroj: TikTok/milltj01)

INDIANAPOLIS - Tento užívateľ TikToku vyrazil dych všetkým vodičom, ktorí netušili o jednoduchom triku. Chlapík vo videu priznal, že uvedomiť si niečo také mu trvalo celých 38 rokov. Mnoho komentujúcich nechápe, ako je možné, že si to nikdy nevšimli.

Nedávno sa na TikToku objavilo video, ktoré ohromilo mnohých vodičov. Chlapík z amerického štátu Indiana sa podelil o svoj postreh týkajúci sa uzáveru palivovej nádrže. Ako sám skonštatoval, trvalo mu neuveriteľných 38 rokov, než si takéto niečo uvedomil. Vo videu najprv odskrutkuje uzáver nádrže. Namiesto toho, aby ho nechal visieť, ho však zasunie na príslušné miesto, ktoré sa nachádza na vnútornej strane uzáveru. Tento trik ale vraj funguje len pri starších autách a niektorých nových.

@milltj01

How did I not know this?

original sound - Justin

"Už 51 rokov som na tejto zemi a práve som sa to dozvedel," komentoval video jeden užívateľ. Nie na každého však jeho autor urobil dojem. "Ako to, že to ľudia nevedeli, na čo si mysleli, že tá časť slúži?" pýta sa ďalší komentujúci. Iný priznal, že mu vôbec nevadí, ak uzáver visí. 

VIDEO Expertka prezradila bizarný trik, ktorým sa dá zbaviť chrápania: Stojí za to ho vyskúšať!

Iná osoba na video reagovala vyskúšaním rovnakého triku v inom aute. V tomto prípade nešlo o špeciálne miesto, ale malý háčik, ktorý sa nachádzal na vnútornej strane otvoru k palivovej nádrži. Práve vďaka nemu bolo možné zavesiť uzáver nádrže a zabrániť tomu, aby visel.

Viac o téme: TrikAuto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu