Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Rozhovor o nezamestnanosti odhalil to, čo nemal nik vidieť: Pozrite, čo má žena v pozadí!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/OnTime News)

CARDIFF - Mladá žena z Walesu utrpela v utorok večer v priamom prenose príšernú hanbu. Počas videorozhovoru cez Zoom totiž odhalila oveľa viac, než mala v pláne. Pozorným divákom neušlo, že okrem kníh si na polici našla svoje miesto aj sexuálna hračka.

VIDEO Neskutočný trapas starostu počas videorozhovoru: Odraz v zrkadle prezradil, čo chcel utajiť

Yvette Amosová bola tento týždeň hosťom spravodajského programu BBC Wales Today, kde rozprávala o svojej skúsenosti s nezamestnanosťou počas pandémie. Divákov ale upútalo aj niečo iné; ich oči zablúdili na policu za ňou, kde sa medzi knihami a stolovými hrami vynímala sexuálna hračka! 

VIDEO Rozhovor o nezamestnanosti
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/OnTime News)

Screenshot obrazovky zdieľal na Twitteri novinár Grant Tucker, ktorý napísal: "Toto je asi to najlepšie pozadie hosťa v tejto šou. Vždy si skontrolujte svoje police predtým, než idete vysielať naživo."

Užívatelia sa na tomto trapase výborne bavia. Jeden sa zo srandy spýtal, do akej kategórie kníh patrí vibrátor. Objavili sa však aj špekulácie o tom, či vôbec ide o intímnu hračku alebo je to len vtipná dekorácia. Jedna osoba dokonca poznamenala, že by to mohla byť vonná sviečka. Ďalšou možnosťou je, že si z Yvette vystrelili jej príbuzní, ktorí vibrátor bez jej vedomia schválne položili na policu. Alebo ho tam možno dala zámerne ona sama. 

Viac o téme: VibrátorTrapasZoom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu