Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Zamestnanec KFC odhalil tajomstvo prípravy ich jedla: Tú nechutnosť nechcete vidieť!

(Zdroj: TikTok/cheddar4.7)

LONDÝN - Zamestnanec fastfoodového reťazca KFC odhalil tajomstvá prípravy jedla v tomto zariadení. Vo svojom TikTok videu zdokumentoval postup prípravy obľúbenej omáčky. Väčšina užívateľov ľutuje, že si ho pozrela, niektorí sú ale presvedčení o tom, že je všetko tak, ako má byť.

Zamestnanec McDonald's ukázal, čo sa stane s vaším jedlom, keď si ho objednáte tesne pred záverečnou

Zamestnanec prevádzky rýchleho občerstvenia zverejnil vo svojom videu prípravu omáčky "gravy", ktorá sa má vyrábať zo šťavy prirodzene vytekajúcej pri tepelnej úprave mäsa alebo zeleniny. V tomto prípade však jej základ tvoria kúsky "chrumkavého" fritovaného mäsa pripomínajúce oškvarky, ktoré padajú na dno fritézy. Tie pracovník následne rozriedi s vodou a zmieša s koreninovou zmesou, ktorej presný obsah nie je známy. Všetko sa neskôr zohrieva osemnásť minút v rúre, potom rozšľahá a opäť vloží do rúry na ďalších deväť minút a znovu sa rozšľahá. Na záver sa celá hmota precedí cez sito, aby v nej nezostali väčšie kúsky. Nakoniec sa šťava zleje do nádoby a šesť hodín musí postáť v chladničke.

@cheddar4.7

KFC GRAVY ##kfc ##foryoupage ##foryou ##for ##gravy ##food ##work ##fast ##mcdonalds ##firedsoon ##tasty ##uk ##usa ##asia

The Chicken Wing Beat - Ricky Desktop

Užívatelia sú z takéhoto postupu znechutení. Mnohí tvrdia, že si omáčku už nikdy nekúpia a želajú si, aby si video radšej nepozreli. Iní zas vyjadrili vďačnosť za to, že sú vegetariáni. No našli sa aj takí, podľa ktorých všetko prebehlo tak, ako má. Tvrdia, že presne takto sa má gravy pripravovať. Video pritiahlo aj pozornosť ďalších zamestnancov KFC, ktorí kritizovali spôsob prípravy omáčky. Napísali, že "fritované kúsky mäsa nechávajú odtiecť od oleja a až potom ich použijú". Medzi tým a pôvodným videom ale asi nie je veľký rozdiel. 

Viac o téme: FastfoodKFC
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu