Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Úrady vyšetrujú závažný prípad: Lekár zomrel dva týždne po očkovaní proti covidu-19!

Gregory Michael
Gregory Michael (Zdroj: Facebook/Heidi Neckelmann)

MIAMI - Americké úrady vyšetrujú smrť floridského lekára, ktorý zomrel zhruba dva týždne po očkovaní vakcínou spoločnosti Pfizer proti ochoreniu COVID-19. Uviedla to televízia ABC na svojom webe. Zatiaľ nie je jasné, či smrť súvisí s očkovaním. Firma Pfizer uviedla, že o tom vie a aktívne sa podieľa na objasnení úmrtia.

Smrť 56-ročného gynekológa Gregoryho Michaela vyšetrujú floridské zdravotnícke úrady spolu s federálnym Strediskom pre kontrolu a prevenciu nákazlivých chorôb (CDC), ktorému boli odoslané vzorky z pitvy. "Príčina smrti bude stanovená po dokončení vyšetrenia," uviedol Darren Caprara z úradu súdneho lekára v Miami. 

The love of my life, my husband Gregory Michael MD an Obstetrician that had his office in Mount Sinai Medical Center in...

Posted by Heidi Neckelmann on Tuesday, 5 January 2021

"K dnešnému dňu boli očkované milióny ľudí. Starostlivo sledujeme všetky nežiaduce účinky u jednotlivcov, ktorí sa očkovali našou vakcínou" píše sa v oficiálnom vyhlásení spoločnosti Pfizer. Podľa nej doktor zomrel šestnásť dní po očkovaní. Išlo údajne o veľmi neobvyklý a závažný prípad stavu, ktorý môže brániť zrážaniu krvi a môže spôsobiť vnútorné krvácanie. 

KORONAVÍRUS Analytici varujú: Ak Slovensko nezrýchli vakcináciu, hrozí, že vírus porazíme až o rok!

CDC uistilo, že plánuje úmrtie prešetriť a v prípade potreby podniknúť nevyhnutné kroky. Spolu s Úradom pre kontrolu liečiv (FDA) sledujú potenciálne vedľajšie účinky vakcín prostredníctvom celoštátnej databázy. Informácie zvyčajne prichádzajú od zdravotníkov a výrobcov vakcín. FDA na svojom webe pripúšťa, že z poskytnutých dát väčšinou nemožno určiť, či problém skutočne vyvolala vykcína. Nežiaduce účinky môžu súvisieť aj so zdravotným stavom, užívanými liekmi či inými faktormi. 

Viac o téme: OčkovanieVakcínaKoronavírusCOVID-19Gregory Michael
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu