Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Vodička si v aute našla obrovského pavúka: Keď sa ho zbavila, stalo sa niečo ešte horšie

(Zdroj: Facebook/Cosi Andrew Costello)

ADELAIDE - Štedrý deň je síce dňom nečakaných prekvapení, ale také, ktoré si počkalo na Emmu, by zrejme nepotešilo nikoho z nás. Do auta tejto Austrálčanky sa totiž nasťahoval nevítaný nájomník. Šoférka sa ho síce zbavila, ale krátko nato zistila, že po sebe zanechal aj nepríjemné a najmä početné potomstvo.

Práve na Vianoce okolo deviatej hodiny večer si Emma počas cesty na čerpaciu stanicu všimla, že po palubnej doske v aute pobehuje obrovský pavúk. Chvíľu premýšľala, čo s ním. Potom zastavila na krajnici a snažila sa ho vyhnať topánkou von. Nechtiac však pavúka rozmliaždila, a tak ho potom vo vreckovke vyhodila do koša. 

FOTO Matka kúpila na Vianoce perníkový domček: Po týždni s hrôzou zistila, čo sa v ňom ukrýva

Bola presvedčená o tom, že týmto sa príbeh skončil. Lenže sa mýlila. Keď totiž o niekoľko dní neskôr otvorila auto, zažila poriadne nepríjemný šok. Interiér bol obtiahnutý obrovskou pavučinou a pobehovali v ňom drobné pavúky. "Vytiahla som si len slnečné okuliare a už som bola celá od pavučín. Trvalo dlho, kým som sa toho zbavila, bolo to fakt desivé," spomína mladá žena.

How’s this. Facebook buddy Emmy was driving her car. Sees the spider in the photo INSIDE HER CAR!! Pulls into servo...

Posted by Cosi Andrew Costello on Friday, 1 January 2021

Snažila sa vraj zlikvidovať aj drobné pavúčiky, ale vyliezali z tých najneobvyklejších miest a navyše vystrašili“ jej dve deti vo veku 10 a 12 rokov. Po niekoľkých neúspešných pokusoch s prírodnými prostriedkami sa Emma rozhodla prejsť na drsnejšiu taktiku a interiér vozidla vystriekala chemickým prípravkom. "Moje deti a ja sme vyhlásili, že už nikdy nenastúpime do toho auta," dodala mamička.  

Viac o téme: PavúkAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu