Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Matka kúpila na Vianoce perníkový domček: Po týždni s hrôzou zistila, čo sa v ňom ukrýva

(Zdroj: Facebook/Katie Gompertz)

SYDNEY - Katie Gompertzová zo Sydney urobila svojej rodinke veľkú radosť, keď priniesla domov krásny medovníkový vianočný domček. Potešenie zo sladkej dobroty zabalenej v priesvitnej škatuli však vyprchalo v okamihu, keď z nej vyliezol neočakávaný návštevník.

Austrálsku matku poriadne zaskočil nález ukrytý v škatuli, v ktorej bol zabalený vianočný medovníkový domček. "Večer okolo pol deviatej som si uvarila čaj. Oči mi zablúdili k sladkej perníkovej chalúpke, ktorá stála na mikrovlnke a premýšľala som, či by som sa mohla do nej pustiť aj bez detí," začína svoje rozprávanie. Ukázalo sa však, že odolať nutkaniu na maškrtenie nebolo vôbec ťažké; vo vnútri škatule sa totiž nachádzal pavúk známy aj ako "huntsman". Šokovaná žena okamžite zavolala manžela, pretože si všimla, že má na chrbte vak s vajíčkami. 

Wait Woolworths this isn’t what I ordered? Only in Australia, only in #2020 Buy a readymade gingerbread house...

Posted by Katie Gompertz on Monday, 14 December 2020

Deti sa vraj  s prítomnosťou veľkého pavúka vyrovnali po svojom. "Môj šesťročný syn si myslí, že je to najlepšia vec na svete. A moja desaťročná dcéra iba skonštatovala, že v roku 2020 by nás už nemalo nič prekvapiť," hovorí Katie. 

Žena si chcela v obchode vyskúšať podprsenku: Tá ukrývala hrôzu na FOTO!

Rodina si vraj pavúka obľúbila, ale napriek tomu ho darujú kamarátovi, ktorý má rád tento druh hmyzu. Gompertzová uviedla, že perníkový domček si priniesla domov spolu s ďalším nákupom zo supermarketu Woolworths pred viac ako týždňom. "Nemyslím si, že je to chyba obchodu. Tento druh pavúka dokáže prejsť aj malými otvormi. Netuším ale, kadiaľ sa dostal dnu, keďže škatuľa je pevná a má iba naozaj miniatúrne medzierky." Teraz musí kúpiť nový domček. Vedenie Woolworths už Katie navrhlo, aby výrobok vrátila.. "Ďakujeme, že ste nás o všetkom informovali a ospravedlňujeme sa za desivé prekvapenie. Koniec koncov, sú  Vianoce a nie Halloween. Prineste nám domček späť a my vám s radosťou dáme iný, tentoraz bez návštevníka," píše zástupca reťazca na Facebooku. 

Viac o téme: PavúkAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu