Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

FOTO prežratého psa obletela svet: Nedokázal sa ani pohnúť, neuveríte, čo všetko zožral!

(Zdroj: Twitter/Davyyyy)

PRESTWICK - Tento pes sa stal hitom internetu po tom, čo sa mu podarilo zožrať celého moriaka. Následne sa zvalil na podlahu a nevládal sa ani pohnúť. Majiteľ napísal, že jeho domácemu miláčikovi extrémne množstvo jedla neublížilo, no údajne mu spečatilo obdobie diéty.

Môže to znieť neuveriteľne, ale táto malá päťročná sučka zožrala celého moriaka, ktorý mal na Štedrý deň nakŕmiť trojčlennú rodinu. Fenka menom Bubba sa údajne vkradla do kuchyne a zjedla naporcovaného moriaka starostlivo zabaleného do fólie. Následne sa zrútila na podlahu a nevládala sa pohnúť. 

FOTO Našli psa, ktorého priviazali ku stromu aj s odkazom: Po jeho prečítaní vám budú tiecť slzy

Majiteľ psa David Barrett zo škótskeho Prestwicku si to všimol a okamžite psa odfotil. Záber publikoval na Twitteri, kde sa okamžite stal populárnym. "Neexistuje, že môj pes zožral celého moriaka pripraveného na zajtra," okomentoval svoj záber. 

Príspevok komentovalo množstvo ľudí a tiež získal veľa pozitívnych reakcií. Napokon sa ukázalo, že Bubba predsa len niečo nechala svojim ľudským spoločníkom, a to morčacie prso. "Moja teta mala dvoch moriakov, takže sme dostali jedného od nej," dodal David. Bubba, našťastie, neutrpela dlhodobé následky po tejto nadmernej dávke jedla, teraz ju však podľa majiteľa čaká prísna diéta.

Viac o téme: PesMoriakŠtedrý deň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu