Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rusi sa bavia na kanceláriách Vladimira Putina: Pozriete na FOTO a... vidíte to tiež?

(Zdroj: Twitter/Александр Кукин)

MOSKVA - Rusi sa bavia hľadaním rozdielov na rôznych fotografiách z kancelárie prezidenta Vladimira Putina, píše portál Meduza. Všetko sa začalo, keď informačný server Projekt tento mesiac napísal, že v snahe utajiť aktuálne miesto svojho pobytu si Putin nechal zariadiť dve úplne rovnaké pracovne - jednu blízko Moskvy, druhú na brehu Čierneho mora, kde má prázdninovú rezidenciu.

Hovorca prezidenta nazval "informačným útokom". "Prezident každodenne verejne vystupuje. Žiadne identické kancelárie neexistujú, Putin používa mnoho kancelárií v rôznych mestách a vy ich všetky vidíte," uviedol Dmitrij Peskov. 

Svojím komentárom však hovorca tých, čo "útok" odštartovali, nezastavil, skôr naopak. Ľudia totiž teraz publikujú na sociálnych sieťach dvojicu fotiek zobrazujúcich Putinovu kanceláriu (či kancelárie) a ukazujúcich rozdiely. 

Jeden z užívateľov Twitteru si napríklad všimol, že vypínač vedľa dverí je na dvoch záberoch, ktoré inak zachytávajú až do najmenších detailov rovnaké zariadenie, umiestnený trochu inak. Ďalší upozornili na rozdiely vo vzore na podlahe alebo na to, že na jednej fotografii siahajú vlajky za sediacim prezidentom k zemi, zatiaľ čo inde sa končí ich dolný okraj nad podlahou. 

Viac o téme: PracovňaKanceláriaVladimir Putin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu