Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Údajná Putinova dcéra (17) provokuje: Pikantné ZÁBERY na internete, polonahá v rozopnutej bunde!

Ich podoba je až zarážajúca. Zobraziť galériu (5)
Ich podoba je až zarážajúca. (Zdroj: SITA/Alexei Druzhinin, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP, profimedia.sk)

MOSKVA - Sedemnásťročná Luiza Rozova je údajne utajenou dcérou ruského prezidenta. Tínedžerka, ktorá sa mimoriadne podobá na Vladimira Putina, má účet na Instagrame s takmer 100-tisíc sledovateľmi. Najnovšie ich prekvapila svojimi videami v rozopnutej značkovej bunde. Zdá sa, že chuť strhnúť na seba pozornosť jej nechýba. Aj za cenu odhalenia vlastného tela.

KORONAVÍRUS Putin prezradil, prečo sa ešte nedal zaočkovať Sputnikom: Nemieni sa hrať na opičku!

Luiza Rozova, známa aj ako Jelizaveta Krivonogich, sa dostala opäť do pozornosti médií po tom, čo minulý týždeň urobila prostredníctvom sociálnej siete Clubhouse rozhovor v četovacej miestnosti, kde jedným z jej účastníkov bol aj novinár spravodajskej agentúry Znak. Odmietla sa síce vyjadriť k tomu, či je dcérou Putina, ktorému je podľa ruských médií "fenomenálne podobná", ale vraj ju teší záujem, ktorý vyvolala, keď sa zaregistrovala na sociálnych sieťach a urobila svoje konto verejným.

Údajná Putinova dcéra (17)
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Od rozhovoru ubehlo iba pár dní a Luiza cez víkend na otvorenom účte na Instagrame zverejnila dve krátke videá bez zvuku, na ktorých sa ukazuje v rozopnutej značkovej bunde s hrubou zlatou retiazkou na krku, spod ktorej jej vykúkajú prsia. Pikantné zábery už majú vyše 70-tisíc pozretí a dá sa predpokladať, že aj vďaka nim sa tínedžerka stane ešte známejšou, hoci 18. narodeniny oslávi až budúci mesiac.

Údajná Putinova dcéra (17)
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

O údajnej Putinovej tretej dcére sa začalo viac hovoriť po tom, ako portál Projekt zverejnil v novembri 2020 výsledky svojho investigatívneho prieskumu o Petrohradčanke Svetlane Krivonogich. Novinári tvrdia, že táto žena mala od 90. rokov vzťah s Putinom, vďaka čomu sa stala akcionárkou v banke Rossija, vlastní byt v dome v prestížnej štvrti na Kamennom ostrove v Petrohrade, patrí jej aj jeden z petrohradských klubov a lyžiarske stredisko Igora v Leningradskej oblasti. Jej majetok Projekt odhadol na 100 miliónov dolárov (cca 82,3 miliónov eur).

Údajná Putinova dcéra (17)
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Projekt tiež tvrdí, že Svetlana Krivonogich v roku 2003 porodila dcéru Jelizavetu. Meno otca sa v rodnom liste neuvádza, ale patronymum má uvedené Vladimirovna. Podľa novinárov je "neobyčajne podobná ruskému prezidentovi".

Putinov hovorca Dmitrij Peskov svojho času materiál zverejnený Projektom označil za "nepresvedčivý" a tvrdenia v ňom za "nepreukázané". Vyhlásil tiež, že o žene menom Svetlana Krivonogich "počuje prvýkrát" a nič o nej nevie. 

Údajná Putinova dcéra (17)
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Putin má dve dospelé dcéry Mariu (35) a Jekaterinu (34) z manželstva s bývalou prvou dámou Kremľa Ľudmilou. Pár sa rozviedol v roku 2013. Jeho meno bolo spájané aj s gymnastkou a olympijskou víťazkou z Atén Alinou Kabajevovou (37). Tá sa v roku 2004 vyzliekla pre pánsky magazín a pred objektívom pózovala nahá.

Viac o téme: RuskoVladimir PutinLuzia Rozova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu