Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO mladej ženy obletela svet: Keď ju uvidíte celú, ostanete v šoku tak, ako zákazníci obchodu

(Zdroj: Twitter/Paul Tao)

LOS ANGELES - Fotografia dominy, ktorá venčí svojho "poddaného" v supermarkete v Los Angeles, obletela svet. Zákazníci sa pri nich pristavovali a s úžasom hľadeli na bizarnú dvojicu, ktorá si "len prišla nakúpiť".

Na Twitteri sa objavila fotka z obchodu zo zdravou stravou, ktorá zachytáva dominu a jej submisívneho partnera na štyroch. Vliekla ho za sebou na vôdzke, čo v zákazníkoch, ktorí tam práve nakupovali, vyvolalo obrovský šok. 

Krátko nato sa podarilo odhaliť identitu ženy, ktorá vystupuje pod prezývkou Mistress Lark. V rozhovore pre Daily Dot prezradila, že si len chcela kúpiť nejaký džús. "Bola som vonku so svojím submisívcom a kamarátmi a zastavili sme sa v obchode. Budili sme veľkú pozornosť, no napriek tomu nás strážnik nechal vojsť dovnútra a nakúpiť. Potom nás požiadal, aby sme odišli," uviedla excentrická červenovláska. 

Nie je to prvýkrát, čo sa na verejnosti objavila domina. Vlani jednu nakrútili na vlakovej stanici v Londýne, ako za sebou ťahá submisívneho partnera, ktorý mal na sebe zavesenú tabuľku s oznamom "Na skúšku u slečny Foxxovej". 

Viac o téme: DominaFetiš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu