Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zachránený ľadový medvedík: Bude raz Knutova nevesta?

Zachránený ľadový medvedík z norimberskej zoo je pravdepodobne slečinka.
Zachránený ľadový medvedík z norimberskej zoo je pravdepodobne slečinka. (Zdroj: TASR)

NORIMBERG - Mláďa ľadového medveďa, ktoré nedávno zachránili v norimberskej zoo, je pravdepodobne samička. V Nemecku sa z toho tešia až do tej miery, že malej slečne našli už aj manžela. Mal by ním byť ďalší známy ľadový medveď - fešák Knut.

Je pritom zarážajúce, koľko toho majú títo dvaja mackovia spoločného. Obaja sú narodení v znamení strelca, oboch stihol podobný osud a obaja sú už teraz mediálnymi hviezdami. Knutova sláva prenikla až do Hollywoodu a čoskoro o ňom nakrútia film. O mladej slečne už teraz píšu všetky noviny. Aj podľa nemeckej astrologičky by v budúcnosti mohli byť vynikajúcim párom.

Ich milostné planéty Venuša a Mars stoja v tesnej konjunkcii - vo veľmi erotickom Škorpiónovi." Jediný problém je zatiaľ v hmotnosti. Kým ročný Knut je už poriadny maco a váži 130 kilogramov, štvortýždňová slečinka váži len necelé dva. Takže momentálne by sa k sebe asi veľmi nehodili. Norimberská zoo vyhlásila súťaž o najvhodnejšie či najkrajšie meno pre medvieďatko. Jeho ošetrovatelia ju zatiaľ volajú Flocke, čo znamená Snehová vločka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu