Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Turistka sa bola prejsť po pláži, ten pohľad na more ju zabil: Pozrite, čo z neho vylieza!

(Zdroj: Twitter/Caoimhe Rua)

BUNBEG - Turistka, ktorá trávila dovolenku na severe Írska, pred pár dňami navštívila pobrežné mestečko Bunbeg a tamojšiu pláž. Aké ale bolo jej prekvapenie, keď zbadala, že z mora vychádza krava! Zaujímavý je aj spôsob, ako sa tam dostala.

Caoimhe O'Connellová trávila minulú sobotu na pláži Magheraclogher v meste Bunbeg. Ani v najmenšom ale nečakala, čoho svedkom sa stane. V jednej chvíli si totiž všimla, že z mora vychádza krava a uteká na pláž. Dievčina tento jedinečný moment nakrútila na mobil a zverejnila na Twitteri s popiskom: "Donegal - miesto, kde kravy vychádzajú z mora".

Zviera zrejme uviazlo na malom ostrove, ktorý sa nachádza neďaleko pláže. A keď prišiel príliv, bolo to tam už pre kravu príliš nebezpečné, tak skočila do mora a snažila sa doplávať k brehu, čo sa jej aj podarilo. Nie je to prvýkrát, čo nejaké zviera zrazu vyliezlo z mora. Len pred pár dňami sme informovali o diviakovi, ktorý sa vyrútil z Baltického mora v Nemecku a poriadne tak vystrašil opaľujúcich sa ľudí na pláži.

Viac o téme: KravaMorePlážÍrsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu