Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Žena skritizovala ubytovanie na internete: Potom jej z neho poslali účet, skoro ju trafil šľak

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MOLLYMOOK - Majitelia z austrálskeho Nového Južného Walesu boli nútení zavrieť svoj motel. Stalo sa tak po tom, čo autorke kritickej recenzie udelili pokutu, pretože podľa ich názoru klamala. Odvtedy dostávajú výhražné telefonáty a ľudia si u nich robia falošné rezervácie.

Sharon Grahamová v moteli Ocean View v meste Mollymook strávila dve noci. Ubytovanie na stránke Booking.com ohodnotila na šesť hviezdičiek z desiatich, pretože jej vadil okolitý ruch. "Izba bola celkom pekná, ale bola som prekvapená, že je bez obsluhy, keďže som tam bola dlhšie. Nie som si istá, či je to bežné alebo ma niekto prehliadol," napísala do recenzie. 

Kvôli nej jej majitelia zariadenia udelili dodatočnú pokutu vo výške 50 austrálskych dolárov (cca 30 eur). Majitelia Rachelle a Graham Fultonovci uviedli, že pokutu dostala za falošnú recenziu. Sharon informovali, že tieto peniaze jej budú vrátené, ak svoju recenziu zo stránok vymaže do 24 hodín. To nespravila. Neskôr jej bola zaslaná ďalšia pokuta v rovnakej výške za "nesprávne ohodnotenie na sociálnych sieťach". Podľa majiteľov si motel nezaslúžil také nízke hodnotenie a recenzii nezodpovedá ani kvalita ubytovania. 

Žena skritizovala ubytovanie na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: google)

"Hosť si na dvere nezavesil upratovací lístok. Bez toho sme nemohli vstúpiť dnu a upratať," vysvetlila Rachelle. Dodala, že keby sa Grahamová opýtala buď ich, alebo poslala žiadosť cez Booking, určite by jej niekto prišiel upratať izbu. 

Po tomto incidente začali Grahamovci dostávať výhražné správy. Okrem toho si u nich ľudia vytvárajú falošné rezervácie. Majitelia preto nemali inú možnosť, než Ocean View zavrieť. Prezradili, že jediné, čo chceli dosiahnuť pokutou, bolo to, aby hosť zmenil recenziu a nepoškodil tak ich dobré meno. "Stačí jedna zlá recenzia a môžete sa s podnikaním rozlúčiť," uviedla Rachel. 

Viac o téme: HotelAustráliaRecenzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu