Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Študent trénoval atletiku, prišiel hrôzostrašný moment: Citlivé povahy, radšej si zavrite oči!

(Zdroj: TikTok/Zac McWhorter)

PROVO - Rutinný tréning sa pre univerzitného atléta Zacha McWhortera zmenil na hotovú katastrofu. Počas skoku o žrdi sa mu totiž žrď zapichla priamo do slabín. Zranenie si vyžiadalo osemnásť stehov. Mladík mal ale šťastie v nešťastí; jeho semenníky neutrpeli žiadne vážne zranenia, zostane mu len jazva.

Dvadsaťjedenročný študent Univerzity Birgham Young v americkom Utahu zažil poriadne nepríjemný tréning. Keď praktizoval skok o žrdi, napichol sa priamo na ňu, a to práve v tom najcitlivejšom mieste. "Tyč mi prešla semenníkmi. Osemnásť štichov. RIP moje budúce deti," vtipkuje McWhorter vo videu, ktoré uverejnil na internete.

@zach_mcwhorter

That one time the pole went through my ... 18 stitches later... RIP to my future kids. #fail #polevault #byu

♬ Mask Off - 抖音小助手

Mal šťastie, pretože jeho otec, ktorý ho okrem iného trénoval, je aj urológom. Urýchlene ho preto zaviezol do nemocnice. Zachove zranenia neboli vážne, hoci na prvý pohľad vyzerali priam hrozivo. "Na mojich semenníkoch nebude nič zlé, iba jazva. Jedného dňa snáď zistím, či naozaj fungujú alebo nie," dodal McWhorter.

Na sociálnej sieti uverejnil aj fotografiu prepichnutých šortiek. Vďaka tomuto úrazu sa vraj naučil jednu veľmi dôležitú vec - nikdy nechodiť a už tobôž necvičiť naostro.

Viac o téme: ZranenieAtletikaSkok o žrdiSemenníky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu