Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hoteloví manažéri prezradili, aké najčastejšie sexuálne otázky im hostia kladú

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Deň svätého Valentína je pre mnohé páry dôvod vyraziť si na wellnes pobyt a užiť si sviatok zamilovaných v komforte. S pribúdajúcimi návštevníkmi, ktorí vyhľadávajú relaxačné zariadenia čoraz častejšie, pribúdajú aj bizarné zážitky so zákazníkmi. Zamestnanci hotelov najnovšie zostavili rebríček najčastejších erotických otázok, ktoré im adresujú klienti.

Sviatok zaľúbených oslavujú mnohé páry vo wellness hoteloch. Symbolický dátum, ako aj luxus prostredia využívajú mnohí na zásnuby. Hoteloví manažéri sa práve počas takýchto pobytov dozvedajú o bohatej fantázii svojich klientov, keď sa ich tí dokážu pýtať naozaj na všeličo. Na portáli SpaSeekers sa tridsať manažérov, ktorí spracovávajú poznámky klientov cez rezervačnú stránku, podelilo s najčastejšími otázkami potenciálnych zákazníkov. Tu je rebríček tých najčastejších.

1. Vzruším sa pri masáži?

Mnohým mužom sa stáva, že erekcia sa u nich dostaví v tom najnevhodnejšom čase, napríklad pri masáži. Kým stoporenie penisu môže byť indikátorom fyziologického vzrušenia, nemusí byť vždy odrazom emocionálnej alebo sexuálnej túžby. Dotyk môže aktivovať parasympatický nervový systém. Maséri sú však trénovaní tak, aby telo nereagovalo na dotyk nevhodnými sexuálnymi prejavmi. Na stránku sa vraj často obracajú muži aj ženy, ktorí žiadajú o radu ohľadom sexuálneho vzrušenia počas procedúr. Obavy sa hromadia najmä v čase Valentína, kedy žiada o masáž viac párov. 

Hoteloví manažéri prezradili, aké
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

2. Je bezpečné mať sex vo vírivke alebo v bazéne?

Hostia milujú pobyt vo vírivke s horúcou vodou. V tomto smere je personál zo strany klientov doslova bombardovaný otázkou, či v nich môžu mať sex. Je to síce romantická predstava, no vo väčšine zariadení nie je nič podobné odporúčané ani povolené. Navyše sex v horúcej vode prináša so sebou zdravotné riziká, ako sú vyrážky či kvasinkové infekcie. 

Drzých hostí v hoteloch pribúda: Neuveríte, čo všetko sú schopní ukradnúť

3. Izbová služba s extra korením

Na Valentína veľa hostí od pracovníkov hotela žiada zaslať im na izbu afrozidiaká v podobe ustríc alebo špargle. Požiadavky na hotelovú službu gradujú, pretože hostia počas sviatku zamilovaných opúšťajú izbu iba málokedy. Jeden hotelový manažér uviedol, že nedávno dostal od zákazníka otázku, či by ho mohol na izbe obsluhovať personál s turistickou šatkou na krku. Od zamestnancov SpaSeekers však klienti najčastejšie žiadajú, aby im v spálňach pripravili vedrá s ľadom, šľahačku, rozpustenú čokoládu a horúci vosk. Pri takýchto objednávkach by však mali myslieť aj na na to, kto to všetko po nich vyčistí.

4. Mládeži neprístupné kanály

Väčšina hotelov ponúka široký výber televíznych kanálov, ale ani tak niektoré nedokážu pokryť nároky hostí. Mnohí z nich si žiadajú zábavu pre dospelých vo forme pornokanálov či Netflix. 

Hoteloví manažéri prezradili, aké
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

5. Dráždivá hudba

Viacerí klienti požadujú, aby im počas procedúr zneli hudobné skladby so sexuálnym podtónom.

6. Zvukovo izolované steny

Otázka týkajúca sa zvukotesných stien je vraj jedna z najčastejších, a to najmä v rušnejších hoteloch. Zákazníci sa chcú totiž venovať intímnostiam bez toho, aby sa museli krotiť a mali obavy z toho, že ich niekto bude počuť. 

Viac o téme: HotelSex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu