Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ste ryby, váhy alebo škorpión? Toto vás čaká po rozchode s partnerom

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Ak ste sa nedávno rozišli s priateľom a cítite nutkanie ho neustále prenasledovať na sociálnych sieťach, pravdepodobne ste ryba, váha alebo lev. Ak na svojho priateľa zabudnete prakticky okamžite, musíte byť škorpión alebo rak. Zistite, ako dlho sa vaše znamenie zverokruhu spamätáva z rozchodu.

Ukončenie vzťahu býva vo väčšine prípadov skutočne ťažké a malo by prísť po dôkladnom zvážení všetkých pre a proti. Ak sa chcete dozvedieť, ako dlho trvá vášmu znameniu spamätať sa z rozchodu, čítajte ďalej. Podľa rebríčka, ktorý zostavila internetová stránka OnBuy.com, sú na tom najhoršie ryby. 88 percent z nich priznalo, že svojho ex stále milujú a až 91 percent ho neustále sleduje na sociálnych sieťach. 

Ste ryby, váhy alebo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Ďalším znamením, ktoré nedokáže upustiť od svojho bývalého partnera, je váha. 78 percent ľudí narodených v tomto znamení uviedlo, že im bývalý stále chýba a 71 percent ho sleduje na sociálnych sieťach. Aj levy sú uväznení v minulosti. 72 percentám chýba stará láska a 79 percent z nich ju špehuje na internete. 

Ste ryby, váhy alebo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Na druhej strane barikády je škorpión. Veľmi jednoducho sa spamätáva zo svojich minulých vzťahov a ide vpred. Iba 15 percent škorpiónov stále myslí na svojho ex a rovnako 15 percent ho sleduje na sieťach. Na druhej priečke skončil strelec s 19 percentami, pričom iba osem percent pozoruje bývalého na internete. V tejto skupine je rovnako aj rak, ktorý tiež príliš netkvie na starých láskach.

Viac o téme: HoroskopRozchodZnamenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu