Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

VIDEO Milencov premohla vášeň: Využili, že vlak bol prázdny, ich sex videli tisíce ľudí

(Zdroj: Youtube/TalentedIndia News)

GLASGOW - Dvojica, ktorá mala podľa všetkého namierené zo škótskeho Glasgowa do Edinburghu, si to rozdala priamo na sedačkách nočného vlaku. Zarážajúce je, že ich polícia nebude nijako stíhať. Môžu za to pikantné zábery, ktoré zverejnil jeden zo zamestnancov dopravnej spoločnosti. Niečo také jednoznačne nemal urobiť.

Vo vlaku z Glasgowa do metropoly Edinburgh sa objavil muž so ženou, ktorí evidentne nedokázali potlačiť svoje sexuálne chúťky. Rozdali si to priamo na sedačke a stole. Prepravná spoločnosť ScotRail tvrdila, že zábery poskytne polícii, aby páchateľov vypátrala. Stala sa však nemilá vec a zábery unikli na internet. Muži zákona preto rozhodli, že dvojicu nebudú pokutovať. Namiesto toho pátrajú po zamestnancovi spoločnosti, ktorý krátke video uverejnil na internete. Video si stihlo pozrieť viac ako stotisíc ľudí.

Zábery sú nevhodné pre maloleté osoby (záznam začína zhruba v 2:18 minúte)

"Ako cestujúca hromadnou dopravou, ktorá často cestuje vlakom sama alebo s deťmi, mám obavy, že zábery nasnímané na staniciach a vo vlakoch môžu skončiť v rukách ľudí, ktorí si myslia, že je v poriadku uverejniť ich na internete," uviedla jedna z cestujúcich. Pracovníci britskej dopravnej polície potvrdili, že Úrad komisárov pre informácie začal vyšetrovanie v súvislosti s porušením osobných údajov a pokračuje v pátraní po vinníkovi.

Viac o téme: Sex na verejnostiSex vo vlaku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu