Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Tínedžerka vošla do kúpeľne svojej tety: Keď v nej zbadala ten detail, nemohla sa prestať smiať

Všimli ste si to? Zobraziť galériu (2)
Všimli ste si to? (Zdroj: Twitter/yai)

NEW ORLEANS - Osemnásťročnú dievčinu pobavil nápis na kúpeľňovom obklade jej tety v Dominikánskej republike natoľko, že sa s ním musela podeliť s užívateľmi sociálnej siete. Tí však jazykové znalosti majiteľky vôbec neriešia. Práve naopak; vo veľkom oceňujú jej vkus a nápaditosť, ktorú prejavila pri zariaďovaní interiéru.

Yaimerie, ktorá študuje na univerzite v americkej Louisiane, vyrazila na prázdniny do Dominikánskej republiky, kde žije jej teta. Po príchode do vkusne zariadenej kúpeľne ju však zarazil a zároveň pobavil nápis na obkladačkách. Po obvode celej miestnosti sa totiž tiahne veta "Sample text", čiže "vzorový text". 

"Teta nehovorí po anglicky a tak vôbec netušila, že jej steny zdobí nápis, ktorý je nesprávny," vysvetľuje neter na sociálnej sieti. Vôbec vraj nepredpokladala, že príspevkom sa bude zaoberať také veľké množstvo užívateľov. Mnohí z nich však namiesto slovného škriatka riešia nápaditosť jej tety.

FOTO Tínedžerka vošla do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/yai)

"Netreba sa tým veľmi zaoberať. Poznám veľa dievčat, ktoré majú vytetované slová v čínštine, a pritom vôbec netušia, čo v skutočnosti znamenajú," píše jeden. Ďalší zas podotkol, že pri pohľade na tie obkladačky má chuť kúpiť si niečo podobné. 

Viac o téme: Kúpeľňa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu