Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Mladík dal dievčine svoje telefónne číslo: Chcel s ňou ísť na rande, tá SMS ho zabila!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Emily Cain)

NOTTINGHAM - Keď dostala Emily Cainová telefónne číslo od istého chlapíka, rozhodla sa, že sa najprv trochu zabaví. Namiesto toho, aby s ním ale cez správy flirtovala, predstierala, že chlap sa práve prihlásil na adopciu šimpanza. Dievčina uverejnila ich vzájomnú konverzáciu na Twitteri, ľudia sa teraz nevedia prestať smiať.

Emily sa zoznámila s novým mužom, ktorý jej dal svoje telefónne číslo, aby sa mu ozvala. Očakával, že si s ním hneď dohodne rande, no ona si z neho radšej vystrelila.

Mladíka priviedla do rozpakov, keď predstierala, že sa prihlásil na adopciu opice. Dokonca mu poslala aj fotku zvieraťa. "Ďakujeme a blahoželáme! Úspešne ste si adoptovali šimpanza. Mesačne vám budeme strhávať poplatok vo výške 7,5 libry," znela prvá správa od dievčiny. Správy označovala ako automatické a dodala, že ak si ich muž neželá dostávať, musí na jej číslo odoslať slovo STOP.

Zábavné však bolo, že čím viac "STOP" správ muž posielal, tým viac správ o šimpanzovi dostával. Chlapík si začal zúfať, prišlo mu totiž toľko adopčných správ, až mal napokon platiť 24,5 libry mesačne. Požiadal preto o telefónne číslo na podporu a študentka z anglického Nottinghamu pokračovala vo svojej hre. 

FOTO Mladík dal dievčine
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Emily Cain)

"Dobrý deň, dúfam, že ste mali pekné Vianoce. Dostal som správu o platení mesačného inkasa na záchranu opice. Mohol by som zrušiť všetky priame inkasá viazané na môj účet? Nemal som o ne záujem. Vďaka," napísal nešťastník v domnienke, že píše na klientsku podporu.

Vtedy Cainová konečne priznala pravdu. "Bol si zavtipkovaný vtipkárskou hliadkou, z lásky Emily Cainová," odpísala mladíkovi. Konverzáciu zverejnila na Twitteri, kde sa ihneď stala populárnou. Mnohí sa pri jej čítaní smejú tak silno, až plačú, iní zase muža ľutujú. Či tí dvaja nakoniec išli na rande, ale nie je známe. 

Viac o téme: Kanadský žart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu