Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Manželia sa ubytovali v lacnom hoteli na Bali: Keď sa o pár hodín vrátili na izbu, ani nevybalili kufre

Erica a Grry Shawovci Zobraziť galériu (3)
Erica a Grry Shawovci (Zdroj: FB/Erica Shaw 'Reischl')

NUSA LEMBONGAN - Austrálsky pár počas dovolenky na Bali zažil poriadny šok. Na internete našli skvelú ponuku, hotel za vyše tridsať eur na noc. Nečakali však, že iba šesť hodín po ubytovaní skončia v hoteli sami. Údajne sa tam chystali isté renovácie a budovu opustil dokonca aj jej majiteľ.

Manželia Erica a Garry Shawovci našli skvelú a lacnú ponuku na dovolenku na Bali. Išlo o hotel za 31 eur na noc, ktorý sa nachádza na ostrove Nusa Lembongan. Po tom, čo im majiteľ ukázal ich izbu, odišli na pláž. Keď sa o šesť hodín vrátili späť do izby, zistili, že v hoteli nikto nie je.

Manželia Shawovci
Zobraziť galériu (3)
Manželia Shawovci  (Zdroj: FB/Erica Shaw 'Reischl')

Čítajte aj: Hostia sa v hoteli stali svedkami vášnivého sexu: Keď ale zistili, kto to robil s kým!

Budova vraj bola „uzatvorená z dôvodu renovácii“, no austrálsky pár na to nikto neupozornil. „Nevedeli sme, kde je majiteľ, kancelária aj reštaurácia bola zatvorená,“ uviedla Erica vo facebookovom príspevku.

Erica a Grry Shawovci
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Erica Shaw 'Reischl')

Pridala tiež video z izby, ktorá bola evidentne nevyčistená po predošlých hosťoch. „Vyzerá to, že v miestnosti niekto spal a neboli sme si istí, či tu stále býva alebo nie. V kúpeľni bolo otvorené mydlo a na vešiaku viseli uteráky,“ prezradila Erica.

Páru sa podarilo kontaktovať majiteľa, ktorý sa nachádzal v Denpasare, no dovolil im zostať v hoteli jednu noc. Nečakaná udalosť však Ericu spolu s manželom prinútila nájsť si náhradné ubytovanie. „To sa môže stať len nám,“ dodala Erica. 

Viac o téme: BaliLacný hotel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu