Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Mladík si vo fastfoode objednal čaj: Nevedomky vyriekol tajný kód, otrasné následky

McDonald's Zobraziť galériu (2)
McDonald's (Zdroj: SITA/AP Photo/Richard Drew)

HILTON HEAD - Dvadsaťštyriročný Parrish Brown obviňuje McDonald’s v Južnej Karolíne za to, že ho "zhúlil". Objednal si čaj s extra citrónom, v ktorom bola aj prísada navyše - marihuana. Tvrdí, že to bola tajná šifra, vďaka ktorej dostanú záujemcovia do nápoja aj nelegálne povzbudenie.

Brown sa počas nočnej šichty v práci zastavil v McDonald’s drive v meste Hilton Head. Objednal si desať kuracích nugetiek, dvojitý cheeseburger a sladký čaj s extra porciou citróna. Zamestnanec, ktorý mu objednávku podal cez okienko, zopakoval extra citrón zvláštnym hlasom a podal zákazníkovi nápoj. 

Mladík si vo fastfoode
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Mashed)

Mladík uviedol, že chutil divne, ale bol veľmi smädný, preto sa tým príliš nezaoberal a pil ďalej. Keď si však čaj miešal slamkou, prepichol vrecúško, v ktorom, ako zistil, bola marihuana "Nikdy v živote som nemal marihuanu, takže okamžite po tom, ako som začal piť čaj, som sa začal cítiť čudne. Nechutilo to ako čaj, ktorý poznám," vyhlásil.

Keď zodvihol veko na pohári a uvidel roztrhnuté vrecúško, začal panikáriť. "Bol som pod vplyvom drogy, v panike a ešte k tomu v práci, zavolal som preto otcovi," pokračuje. Otec Parrishovi povedal, aby zavolal šéfovi. Ten mu zase poradil zavolať na políciu. Dôstojník z oddelenia Beaufort čaj ovoňal a okamžite potvrdil, že obsahuje kanabis. Prípad sa stále vyšetruje. 

Viac o téme: MarihuanaMcdonald
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu