Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO momentu, kedy mal manželku prichytiť pri nevere na zadnom sedadle auta

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/I'm Tellin Yer Mudder)

ST. JOHN'S - Na sociálnej sieti sa šíria zábery údajnej nevery, ktorými sa chváli samotný podvedený manžel. Kratučké, ale o to viac ukričané video pochádza z kanadského ostrova Newfoundland a užívatelia sociálnej siete sa zhodujú v tom, že zachytáva konverzáciu manželského páru, ktorý má už zrejme to najlepšie obdobie za sebou.

Zvláštny postoj k nevere manželky zaujal nemenovaný muž, keď zverejnil video, ktoré ju má dokazovať. Kompromitujúca scéna sa odohrala pred obchodným centrom Costco v kanadskom Newfoundlande, kde videl nemenovaný manžel vychádzať z auta svojej zákonnej polovičky iného muža. Po príchode k vozidlu zistil, že sú v ňom sklopené zadné sedadlá. Práve tie považuje za najvážnejší a kľúčový dôkaz jej nevery. 

VIDEO momentu, kedy mal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/I'm Tellin Yer Mudder)

Svadobné FOTO odhalili dvojnásobnú neveru: Brunetka teraz asi chodí po kanáloch

Video bohato prerušované vypípavaním vulgarizmov zachytáva ženu, ako pobehuje okolo auta a kričí, že nič neurobila, kým jej manžel zas tvrdí, že to ukáže všetkým, vrátane jej matky. Slovo aj dodržal, video už koluje po sociálnej sieti, hoci príliš presvedčivo nepôsobí. "Nechcem byť netaktný, ale manželstvo týchto dvoch ľudí zjavne nefunguje," poznamenal jeden z užívateľov. "Tá žena vrieska iba preto, lebo je to celé pravda," napísal ďalší. 

Viac o téme: Nevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu