Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Svadobné FOTO odhalili dvojnásobnú neveru: Brunetka teraz asi chodí po kanáloch

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Reddit/weddingshaming)

NEW YORK - Na sociálnej sieti sa objavili fotografie ženy zo svadby jej známych, ktorými si vyrobila poriadne faux-paus. V svadobnom ateliéri totiž nemala problém odfotografovať sa s dvomi mužmi v pozícii, ktorá teraz vyvoláva rozpaky a pohoršenie.

Svadobné fotografie už prezradili všeličo. Od nevydarených náhod, ktoré spestrili obrad, až po zábery rozvracajúce vzťahy. Z druhej kategórie sú aj fotky, ktoré sa objavili na Facebooku aj Reddite. Ich hlavnou aktérkou je mladá žena v červených šatách, ktorá sa v ateliéri najprv vášnivo bozkáva s mužom v bielej košeli a maskou žraloka na hlave, s ktorým bola na svadbe vo dvojici. Zakrátko však pózuje na inej fotke s iným mužom vo fialovej košeli, ktorého tiež obdarúva štedrými bozkami. Druhý prípad je ale o to horší, že na muža - ženáča - sa pri tom na neho pozerali jeho dve deti. 

Svadobné FOTO odhalili dvojnásobnú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reddit/weddingshaming)

Po tom, ako sa k inkriminovaným záberom dostala jeho manželka, v afekte a v návale emócií ich na druhý deň po svadbe zverejnila na sociálnej sieti. Miesto svadby nie je známe, ale pravdepodobne sa konala niekde v USA.

Sesternica sa omylom dostala do Facebooku svojej mamy: To, čo v ňom našla, ju zlomilo

"Jej správanie je zahanbujúce, ale chválim výber šiat," znie jeden komentár. "Niekto ide na svadbu, aby podviedol manželku. Musela sa cítiť hrozne, preto to zverejnila. Len neviem, ako jej to pomôže," zaznel ďalší názor.

Viac o téme: SvadbaNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu