Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Matka utrpela šok: Pred mesiacmi identifikovala synovu mŕtvolu, teraz jej zaklopal na dvere!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

KRONŠTADT - Matke z Ruska sa pred dverami domu ocitol syn, ktorého pred pár mesiacmi pochovala. Konstantin pred časom náhle zmizol. Polícia neskôr našla telo, o ktorom si myslela, že patrí jemu. Samotná matka mŕtvolu identifikovala ako svojho strateného syna. Muži zákona sú preto z prípadu v rozpakoch, informoval denník Komsomoľskaja pravda.

Antonina Michajlovna z ostrova Kotlin neďaleko Petrohradu tento rok v marci nahlásila polícii, že jej 43-ročný syn Konstantin zmizol a neozýva sa jej. Muži zákona preto rozbehli pátranie, ktoré vyvrcholilo nájdením pozostatkov neznámej osoby. Antonina telo identifikovala ako svojho syna. Jeho pozostalí zostali zdrvení. Usporiadali pamätnú bohoslužbu, po ktorej nasledovala kremácia tela a pohreb na miestnom cintoríne. 

Matka utrpela šok: Pred
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

O štyri mesiace neskôr zažila Ruska niečo, v čo nedúfala. Na dvere jej domu údajne zaklopal mŕtvy Konstantin. Muž, ktorý kedysi pracoval na námornej základni, povedal, že život je preňho z času na čas príliš ťažký a potreboval nejaký čas osamote. "Premýšľal som o význame života a o tom, čo so sebou chcem robiť," prezradil polícii. 

Mladík (20) sa zobudil na svojom vlastnom pohrebe: Minúty predtým, ako ho mali pochovať!

Príslušníci polície sú z prípadu zmätení, pretože Konstantin bol oficiálne vyhlásený za mŕtveho. Antonina sa polícii ospravedlnila za nesprávnu identifikáciu tela, ku ktorému došlo zrejme preto, že v tom čase bola veľmi rozrušená. "Veľmi sa na môjho syna podobal," odôvodnila. Úrady sa teraz snažia zistiť identitu mŕtvoly, ktorá bola pochovaná. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu