Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mladík (20) sa zobudil na svojom vlastnom pohrebe: Minúty predtým, ako ho mali pochovať!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

LUCKNOW - Pohrebný obrad dvadsaťročného mladíka v severoindickom meste Lucknow prerušila šokujúca udalosť. Muž, ktorého lekári minulý pondelok vyhlásili za mŕtveho, sa totiž zrazu prebral k životu. Traumatizujúci incident už riešia miestne úrady.

Mohammad Furqan mal 21. júna nehodu a zostal v kóme. Minulý pondelok, keď ho v súkromnej nemocnici vyhlásili za mŕtveho, zorganizovala trúchliaca rodina pohreb. Počas obradu si však niekto všimol, že nebožtík hýbe končatinami. Krátko nato sa nečakane prebral.

Šokovaní prítomní mu zabezpečili prevoz do štátnej nemocnice v Naí Dillí, kde je doteraz napojený na dýchacie prístroje. "Pacient je v kritickom stave, ale rozhodne nie je mŕtvy. Má pulz, krvný tlak a fungujú aj jeho reflexy," uviedlo vedenie nemocnice, ktoré už celú udalosť prešetruje. 

Mladík (20) sa zobudil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Žena sa prišla naposledy rozlúčiť s mŕtvou príbuznou: Pozrela do rakvy a skríkla od hrôzy

Podľa vyjadrení rodiny zaplatili za liečbu Mohammada v súkromnej nemocnici 700 000 INR (v prepočte zhruba 9000 eur). Za mŕtveho ho vyhlásili krátko po tom, ako príbuzní pacienta oznámili lekárom, že si nemôžu dovoliť zaplatiť ďalšiu liečbu. "Keď nám povedali, že zomrel, tak sme zničení pripravovali pohreb. Počas neho sa ale prebral z kómy, tak sme ho hneď nechali previezť do štátnej nemocnice," okomentoval udalosť Furqanov brat Irfan pre denník Hindustan Times. 

Viac o téme: IndiaPohrebZázrakZmŕtvychvstanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu