Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Briti majú radšej prechádzky ako sex

LONDÝN - K britskému koloritu patrí čaj o piatej, suchý humor a prechádzky. Odhalil to jeden z posledných prieskumov verejnej mienky. Z nej vyplynulo, že z pohybových aktivít majú Briti najradšej práve špacírovanie.

A venujú sa mu dokonca ešte s väčšou ochotou ako sexu. Radšej ako milostným hrám sa s partnerom dostávajú do formy prechádzkami prírodou.

Lenže neplatí to všeobecne pre všetkých obyvateľov ostrovného kráľovstva. Sociológovia sa totiž opýtali iba osôb starších ako 40 rokov. Tí mladší by možno čísla radikálne zmenili, ale z tisícky opýtaných v strednom veku má sex rado 82 percent osôb. Lenže keď by si mali vybrať, ako sa udržiavať vo forme, pred vyvádzaním pod perinou dá 88 percent z nich prednosť práve prechádzkam.

Prieskum ale asi odhaľuje len „zbožné“ priania opýtaných ako realitu. Tri štvrtiny osôb totiž uviedli, že milujú pohyb a je pre ne životne dôležitý, len 2 percentá sa priznali, že milujú zo všetkého najviac povaľovanie na gauči. Zdravotníci však nesúhlasia, Briti priberajú a pohybujú sa veľmi málo.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu