Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kameraman natáčal nevinného barančeka: Cecil v sekunde zdivočel, to VIDEO musíte vidieť!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: youtube/bbc)

WARMINSTER - Práca televízneho štábu môže byť niekedy veľmi riskantná a nebezpečná, a to aj v situáciach, ktoré na prvý pohľad vyzerajú nevinne. Svedčia o tom zábery zo safari parku v anglickom grófstve Wiltshire, kde sa stal kameraman BBC terčom nečakaného útoku.

Televízny štáb britskej verejnoprávnej televízie si to namieril do Longleat Estate and Safari Park. Pri nakrúcaní kamerunských oviec sa dostali aj k baranovi s nežným menom Cecil. Ten spočiatku trpezlivo pózoval kameramanovi Benovi Fogelovi, zatiaľ čo chovateľka poskytovala odborný výklad. Všetko bolo v poriadku do chvíle, kým sa dovtedy krotké zviera nerozhodlo zaútočiť na Bena kľačiaceho na trávniku. 

Kameraman natáčal nevinného barančeka:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/bbc)

Terčom jeho útoku sa stal mužov rozkrok, na ktorý sa predtým poriadne zahľadel. Fogel šípil nebezpečenstvo a svoju mužskú pýchu si prekryl rukou, ale ani to Cecilovi neprekážalo a skolil kameramana svojou rohatou hlavou. Po zásahu na citlivé miesto Ben padol na trávu za hlasného smiechu oboch žien, ktoré neboli schopné ovládať sa. "Zvieratá sa pohybujú medzi ľuďmi a začali byť veľmi sebavedomé. A je lepšie, ak v ich blízkosti stojíte," vysvetlila neskôr chovateľka. 

Viac o téme: BaranSafariútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu